Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      glista ludzka

glista ludzka

(3 wyniki)
    • od kilkunastu miesięcy borykam się z problemami zdrowotnymi .Wykonałem badanie metodą Mora i wyszedł mi cały alfabet grzybów i glista ludzka.Dwa dni temu zastosowałem zentel na glistę a od wczoraj balsam kapucyński niestety po balsamie dostałem biegunki i czuję się niezbyt dobrze dotego dochodzi fakt ,że mam wrzodziejące zapalenie jelita więc nie wiem czy mogę go stosować.Proszę czy ktoś z Was może mi podać co można brać przeciwko gliscie bo lekarz powiedział ,że bez wybicia pa...
    • Od dziecka mialam podkrazone oczy, a z wiekiem doszly coraz ciemniejsze cienie pod oczami. Zastanawiam sie, czy jest to zwiazane z panoszaca sie od lat w moim organizmie candida, czy moze mam jakies pasozyty, albo jeszcze cos innego? Ciekawa jestem, czy ktos z forumowiczow ma/mial podobny problem i z czym to bylo zwiazane?
    • znalazlam to na jednym forum: Vernicadis - preparat ziołowy do kupienia w sklepach zielarskich, można stosować u dziecka powyżej 3 lat (ma alkohol), działa na glistę, lambię i inne pasożyty znajdujące sie w przeowdzie pokarmowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się