Forum eDziecko Ciąża i poród Szpitale
ZMIEŃ
      honorowany

honorowany

(3 wyniki)
    • Mam pytanie jak w temacie? Ponieważ dojrzewam do cesarki ze ''WZGLĘDU NA STRACH O DZIECKO''. M.in po pierwszym porodzie były u dziecka wylewy 2/3 st i ja też źle zniosłam a teraz dodatkowo boję się o przekazanie groźnej bakterii i HPV więc doradzćie do jakiego lekarza/szpitala w Warszawie uderzyć. Jestem już tak psychicznie zdecydowana na cc że nie wyobrażam sobie naturalnego z takim nastawieniem.Wiem że niektóre szpitale niechętnie honurują cc inne pewnie nie robią problemu. Po...
    • Dziewczyny proszę pomóżcie! Szukam dobrego szpitala w Warszawie, w którym nie będą mi robić problemów z okulistycznym skierowaniem do cc. Od początku ciąży chciałam rodzić drugie dziecko siłami natury w pozycji wertykalnej w dobrym szpitalu. Niedawno okazało się jednak, że mam odwarstwienie i rozdarcie siatkówi oka oraz zmiany degeneracyjne. W tym tygodniu w ramach NFZ miałam laserowanie siatkówki obu oczu. Okulista stwierdził, że nawet po tym zabiegu powinnam rodzić przez ces...
    • Cześć, jestem dopiero na początku ciąży, ale już wiem, że być może czeka mnie cesarka ze wskazań medycznych (mięśniak). Mieszkam w Warszawie. Ciążę prowadzę u lekarza, który nie pracuje w żadnym szpitalu. Czy będzie mógł mi wystawić skierowanie na cc? Czy szpitale będą to honorować? Czy mogą wymagać skierowania od lekarza pracującego w danym szpitalu? Pytam się o to tak wcześnie, bo daje mi to rezerwę czasową na zmianę lekarza. Pozdrawiam, ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna