Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      html

html

(513 wyniki)
    • Co prawda to z innego forum, ale nie można uzyskać informacji. zona_mi napisała: > Bo szanowne adminki są konsewentne i pytania o usunięcie wątków/postów przesyła > ją [u]wyłącznie[/u] ich autorom, [u]wyłącznie[/u] na pytania zadane na priv. To tak jakby wątek był czyjąś własnością :) Mnie zaciekawił los innego wątku. System wyrzucał, jest na F28 (nie widać), jest na F396 (też go nie widać). Więc się zapytałem grzecznie na F654 gdzie szukać owego wątku. Me zapytanie ...
    • forum.gazeta.pl/forum/w,30,115563957,115563957,iYhIQoSNJ.html forum.gazeta.pl/forum/w,30,115563972,115563972,iYhIQoSNJ.html forum.gazeta.pl/forum/w,30,115557920,115557920,xOpUkZcoMEYvzQOLROm.html itd. itp.
    • witam! Jestem siedlczanką. Dałam 'ogłoszenie matrymonialne' na forum Siedlce. Zostało usunięte. Nie było tam słów wulgarnych, nikogo nie obraziłam, nic nie rekalmowałam - bo nawet siebie nie. Po prostu rzuciałam hasło, że szukam męża - nic takiego, bardziej miało to charakter humorystyczny... Jaki jest powód usunięcia mojego wątku przez admina - totalitarny czy jakiś bardziej konkretny? dziękuję za wyjaśnienie, pozdrawiam m.
    • ale jak widać Długo Weekend to czas brzuchowania dla szanownej administracji. długo jeszcze pozwolicie obrażac basię.basię? forum.gazeta.pl/forum/w,28,112447031,112447031,Gdziez_zapodziala_sie_nasza_forumowa_Copy_Paste_.html Rozumiem, że az do poniedziałku. Do 8.00, kiedy będziecie musieli ruszyć pasibrzuchy z urlopu i jakoś zareagować.
    • napisałam o emama i został wykasowany! pewnie kogoś uraziłam, że to dziwne forum
    • forum.gazeta.pl/forum/w,396,107515819,107515819,Klub_Szalonych_Dziewic.html był zamieszczony na forum seriale? o tu forum.gazeta.pl/forum/f,433,Seriale.html
    • czyli ,czy jest moderacja forum kuchnia?. Albo inaczej-jak działa moderacja na forum kuchnia? Kilka dni temu pozwoliłem sobie zamieścić na forum kuchnia apel do jednej forumowiczki, by przestała nas katować swoją sygnaturką o następującej treści: Six afraid of seven, ‘cause seven eight nine/I’m afraid of losing the places I find/If I was made equal, is this what I get:/A bunch of stories to interpret? It’s so tricky tricky, this little one too,/Well, if...
    • Posty z hummer w tytule (personalne) trzymają się na F28 doskonale. Posty polityczne, dotyczące nie tylko Warszawy, są przez Giwi rozsyłane po różnych forach, z F396 włącznie. Albo giną w niebycie. F28 to kolejne forum warszawskie?
    • 'Kasujemy te, które są sprzeczne z prawem, regulaminem. Krytyki, o ile mieści się w tych ramach, nigdy.' z wyborcza.pl/1,76842,7043355,100_milionow_wpisow_na_forum_Gazeta_pl.html?as=2&ias=2&startsz=x jak to jest, ze post zgloszony przeze mnie do wykasowania jako niezgodny z regulaminem zostal wyrzucony wraz z postem go poprzedzajacym, ktory byl krytyka opisana dokladnie w zacytowanym fragmencie. siwa, czy ty po prostu klamiesz ? czy naprawde musicie stosowac takie wybiegi z tym kas...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=94377524&t=1240398870829 Publicznie na forum, nie na maila, bo innych tez interesuje. POzdrawiam
    • W związku z castingiem na opiekuna forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=700 chciałabym zaproponować swoją skromną kandydaturę. Kieruje mną przede wszystkim olbrzymia potrzeba niesienia pomocy, czułej opieki, okazywania troski, tulenia do piersi ... Ślubuję uroczyście stać na straży regulaminu i netykiety, oraz obiecuję, że żaden niezgody z ww. zasadami post nie prześlizgnie się na forum, nic się nie prześlizgnie, już ja tego dopilnuję :> Myślę, że nie muszę nikogo pr...
    • w poniedziałek, 2 marca oba te tematy były obrabiane (w pakiecie, bo to był dzień na literę „e”) przez dwa wiodące programy publicystyczne, dwóch wiodących stacji telewizyjnych ( w tym publicznej), z udziałem znanych polityków - dlaczego zatem trzykrotnie podejmowane próby (w róznych konwencjach) umieszczenia tego tematu na forum Kraj były za każdym razem tępione z całą bezwzglednością?
    • Dlaczego moja wypowiedź została skasowana? "Wypowiedż musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów". itd... To co powyżej to skopiowałem z forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html A tymczasem.......
    • prosze o podanie punktu regulaminu, zgodnie z którym usuwacie ZARCHIWIZOWANE wątki? Tu dowód ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28&sortuj=5 a brakujące wątki to: "54 kryptokomuchów chce decydować" - 314 postów "O Chavezie, Stalinie i polskiej lewicy ..." - 177 postów "o wojnie na górze, klekaniu przed Wałesą," - 155 postów "Podziały polityczne w Polsce..." - 143 posty "Zamach na wolność i niezależność mediów" - 151 postów "Michnik jest manipulatorem, kłamcą i oszustem i...
    • znów wysyp uzdrowicieli, czy można z tym coś zrobić? Cytuję: konrado5 Masz problem ze zdrowiem? Zapytaj tutaj:vegie.pl/forum80.htm magnetoterapia 26.08.10, 18:55 Odpowiedz polecam magnetoterapie. www.bizuteriamagnetyczna.sklepna5.pl Warto! konrado5 26.08.10, 20:10 Odpowiedz Warto przeczytać: www.budwig.vegie.pl www.nerwica.vegie.pl/omega_3.html karo369 23.08.10, 15:02 Odpowiedz No WADERA pocieszyć to ty potrafisz...Moją znajomą chorą na raka trzustki ta pan...
    • ale dlaczego ten wątek nie wyleciał w kosmos- tego nie rozumiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=85814132 stwórzcie jakieś redakcyjne dla hien cmentarnych, bedziecie mieli mnóstwo klientów.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=85434230 "# Kraj (3627891) aktywność forum polska scena polityczna" Przecież to obniżanie standardów forum. Raz, że to żaden polityk, dwa nawet nie Polak tylko Rosjanin. Przerzucasz wątki polityczne gdzie Ci się podoba, a samemu częstujesz nas takim chłamem?
    • W tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=85199631&v=2&s=0 zniknął mój post. Owszem, zawierał link do sklepu, ale post innego użytkownika też zawiera, a nie został wykasowany. Proszę o przywrócenie mojego postu lub o wykasowanie tamtego.
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=80817339 tyle razy trąbliliscie tu na Fom o ustanowionej przez Was zasadzie , która mówi ze taki wątek jak ten winien być usuwany
    • co sprawiło, że wątek "Mayflower & Olim" został przeniesiony z Forum Świat na Oślą Ławkę? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Nie widzę w nim niczego, co byłoby sprzeczne z najszerzej pojętą netykietą. Dziękuję, C.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się