Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      html

html

(6 wyników)
    • Witam.Jestem doświadczonym kierowcą.Od ponad 20-u lat pracuję w zawodzie. O co chodzi? A o to, że nie mogę znaleźdź pracy takiej jakiej bym chciał. Oczywiście pracy dla kierowcy jest dużo, ale to wszystko to międzynarodówka. A ja nienawidzę tej roboty, nie chcę takiej pracy, nie chcę mieszkać tydzień, dwa w samochodzie. Zawsze pracowałęm na miejscu. Ktoś powie, że to zmiana. Tyle, że na gorsze, przynajmniej jak dla mnie. Ja chcę jak normalny człowiek wyjść rano do pracy, a wiecz...
    • Posty typu dam prace, szukam pracy proszę umieszczać na: Szukam Pracy: www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Szukam_pracy,m1-25.html Dam Prace: www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Dam_prace,m1-182.html Praca za granicą: www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Praca_za_granica,m1-185.html Zaq
    • www.gumtree.pl/warszawa/96/4177696.html
    • Czy kto cos wie o tej firmie?
    • Nieniejsza oferte kieruje do agnetow ubezpieczeniowych, unit managerow oraz przedstawicieli handlowych. Jezeli jestescie zainteresowani teleadresowymi bazami danych to prosze dzwonic na numer 0 505 941 732. Oferta dotyczy tylko wojewodztwa mazowieckiego. Dziekuje i zapraszam do wspolpracy.
    • gdzie szukac pracy w wawie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się