html

(5 wyników)
  • aukcja charytatywna, a taki kupuje na handel i sprzedaje UWAGA! cztery razy drożej www.allegro.pl/item500885761_kup_misia_wyjatkowy_mis_matylda.html www.allegro.pl/item502594224_okazja_unikatowy_mis_tvn_matylda_nie_czekaj.html www.allegro.pl/item502829630_okazja_unikatowy_mis_tvn_matylda_hospicjum_m_ce.html
  • nawiązując do mojego poprzedniego postu www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=934&w=77166237 o poradnikach, które nie są wystawiane jako ebooki, nie są wysyłane przez pocztę elektroniczną, jak również mają wszystkie notatki odnośnie praw autorskich proszę mi powiedzieć dlaczego w DALSZYM ciągu są usuwane???? Chodzi mi o aukcję numer 335594670. Nie chciałabym być "kapusiem", ale jest ogrom aukcji na allegro, które jednym rzutem oka powinny NATYCHMIAST zniknąć z pozycji wystawia...
  • www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html ciekaw jestem czy w takim przypadku po sprzedazy allegro będzie egzekwować prowizję od sprzedaży ?
  • Pan Maciej pisze że zasady na tym forum sa takie i takie a tymczasem guzik. prosze bardzo: Pani Syliwa informuje iż jeszcze tego samego dnia jedna z osób tu się wypowiadająca otrzyma odpowiedź: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=934&w=69901568&a=69923779
  • czy ktoś jeszcze padł ofiarą tej osoby? dane podała Monika snarska, ale z pewnością są to dane wymyślone. na stronie ibutik zamówiliśmy od niej rzeczy na 350zl, rzeczy nie ma, maile nie dochodzą a konta na ibutik ma już zawieszone... szukam osób które jeszcze u niej kupowały a z tego co wiem jest trochę takich osób. oprócz pójścia na policję nie przychodzi mi nic innego do głowy. a może jest jeszcze jakiś sposób na takich oszustów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się