Dodaj do ulubionych

mam pytanie dot. forum Siedlce

05.10.10, 22:00
witam!
Jestem siedlczanką. Dałam 'ogłoszenie matrymonialne' na forum Siedlce. Zostało usunięte.
Nie było tam słów wulgarnych, nikogo nie obraziłam, nic nie rekalmowałam - bo nawet siebie nie. Po prostu rzuciałam hasło, że szukam męża - nic takiego, bardziej miało to charakter humorystyczny...
Jaki jest powód usunięcia mojego wątku przez admina - totalitarny czy jakiś bardziej konkretny?
dziękuję za wyjaśnienie, pozdrawiam m.
Obserwuj wątek
    • jeszcze_lisbon_story Re: mam pytanie dot. forum Siedlce 05.10.10, 22:08
      jeszcze jedno, analogicznego wątku na FM nie usunięto...
      forum.gazeta.pl/forum/w,150,115352662,115352662,Szukam_meza_.html?t=1286309105538
      wracam do domu... a mojego nie ma! a ja nie chcę szukać na innych forach, bo chcę siedlczanina, a nie jakiegoś łazika :D O!
      pozdrawiam i czekam na info. dzięki.
    • giwi Re: mam pytanie dot. forum Siedlce 05.10.10, 23:34
      Tu sposób załatwiania reklamacji
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      Napisz do aesa albo administracji
      • jeszcze_lisbon_story Re: mam pytanie dot. forum Siedlce 05.10.10, 23:37
        dzięki :)
        napisałam do aesa, ale nie jestem pewna czy odpowie... jakieś tam małe antypatie i zaszłosci historyczne. ale chyba z racji funkcji - powinien odpisać.
        jakby co spróbuję do adminitsracji - choc pewnie to aes usunał mój matryminialny post ;)
        pozdr.
        • teletoobis Re: mam pytanie dot. forum Siedlce 06.10.10, 06:45
          regulamin jednoznacznie zabrania zamieszczania ogloszen na forum, poza wyznaczonymi do tego strefami.
          Ogloszenia matrymonialno/ towarzyskie tu: forum.gazeta.pl/forum/f,1177,Ogloszenia_towarzyskie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka