Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      imperial

imperial

(3 wyniki)
    • W tym sezonie YSL zaprezentuje kolejna wersje damskiego Opium Eau d'Orient- Fleur de Shanghai zastapi teraz Fleur Imperiale- laczace nuty klasyka z kwiatem brzoskwini, czy jasminem. Nowoscia bedzie po raz pierwszy meska wersja Opium Eau d'Orient- tego jestem akurat bardzo ciekaw. Zdjecia i dokladny opis (z niemieckch materialow promocyjnych) tu: www.cosmoty.de/news/485/
    • Moi Drodzy, mam takie pytanie: czy Fleur Imperiale jest do kupienia w Polsce? Jestem teraz w Holandii, dzisiaj wachalam, dostalam probke i jestem zauroczona! Nie wiem, czy mam kupowac, czy moge sie troche pozastanawiac, bo i tak w razie czego kupie w PL? Poza tym podobala mi sie nowosc Cartiera (cos z Delice w nazwie?) i starutka Jicky. Pozdrawiam serdecznie, k.
    • Pozwalam sobie wkleić treść maila z Quality, może ktoś jest zainteresowany obejrzeniem tego flakonu "na żywo": Pół litra najczystszych perfum zamknięto w ręcznie wykonanym flakonie z kryształu Baccarat i 18-karatowego złota, ozdobionym 5-karatowym diamentem. Cena… 115.000 brytyjskich funtów (ok. 670.000 zł)! Powstało 10 flakonów, z których 5 zostało przeznaczonych do sprzedaży. Nabywców znalazły dotychczas 3 sztuki. Pozostałe dwie wciąż można kupić. Eksponowane są w Harrodsie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się