Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      imperial

imperial

(10 wyników)
    • czy to są te same hotele czy tylko są położone obok siebie? kto był i widział proszę o info
    • Bardzo proszę o pomoc, jestem na etapie wyboru hotelu na wrzesniowe wakacje
    • Czy ktoś był w Imperial Shams Abu Soma w Soma Bay? Proszę o opinię o samym hotelu oraz o miejscowości.
    • Właśnie wróciliśmy z Sharmu. Byliśmy 7 dni w hotelu Coral Sea Imperial (dawny Conrad). Jeśli macie pytania - służę pomocą
    • Na początku czerwca jadę do Sharmu z biurem Exim Tours. Zdecydowaliśmy się na hotel Coral Sea Imperial Resort (dawny Conrad) ze względu na bliskość rafy. Jest to rzekomo nowa oferta w tym biurze - czy ktoś z Was był w tym roku w tym hotelu? Nie mogę znaleźć żadnych aktualnych informacji na temat tego hotelu (po zmiane właściciela) i obawiam się, że Exim przekwateruje nas do innego miejsca. Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam,
    • Czy jest coś w pobliżu tego hotelu dla dzieci? Jakieś parki wodne, akwarium albo oceanarium? Mam dzieci w wieku 8 i 6 lat i już kombinuję co tam bedziemy robić. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Warto jechać do tego hotelu w Sharm? Był tam ktoś?
    • proszę o informacje o tym hotelu, jaka okolica, czy daleko do lotniska, jak daleko do Safagi i czy warto tam jechać
    • Witam. W czerwcu wybieram się do Sharm El Sheikh żeby posnurkować. Przeanalizowałem całe forum i niestety nie uzyskałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Zastanawiam się (jak w temacie) Ras Nusrani (Coral Sea Imperial Resort ex Conrad) czy Ras Umm Sid (Hotel Iberotel Club Fanara). I tak: 1.Gdzie jest ładniejsza rafa (stan rafy, różnorodność ryb)? 2.Czy rafa w Ras Nusrani ma łagodny spadek (różne głębokości tak jak w Ras Umm Sid), czy jest to tylko półka skalna? 3.Czy na atolu Ras Gamil...
    • Kot kolwiek widzial kto kolwiek wie???????????? co to za hotel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się