instalacja

(34 wyniki)
  • Mam na dysku plik: avira_antivir_personal_en.exe (30,8MB) Po kliknięciu następuje proces instalacji, ale po jego zakończeniu program nie jest zainstalowany. Centrum zabezpieczeń systemu Windows informuje: Ochrona przed wirusami: system nie odnalazł oprogramowania antywirusowego. Ochrona przed programami szpiegującymi i innym złośliwym oprogramowaniem: zarówno usługa Windows Defender, jak i program Avira... zgłaszają, że są włączone. Używałem Aviry i nigdy nie miałem takiego proble...
  • prosze o sprawdzenie mojego loga przy instalacji spolszczenia do ad aware odwoluje sie do jakiegos pliku ares.exe Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:33:35, on 06-07-24 Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE C:\WINDOWS\SYSTEM\KB891711\KB891711.EX...
  • A ja mam już dość. Kilka godzin temu wgrałam winxp od nowa ...no i zanim pobrałam poprawki tyle mi tego nalazło. Nie wiem które procesy moge zamykać ....kilka wirusów czy czegoś tam usunął mi stinger . mam jeszcze czasami jakiś proces aniomi.exe no i sasser. Co mogę sfixować w hj czy należy użyć innych narzędzi i czy to są w ogóle wirusy. ja nie mam nortona ani jeszcze żadnego antywira. Nie mogę otworzyć strony win.uptade a czasami zadnej. a myślałam że po instalacji będę miała ta...
  • nie moge zainstalować SP2,mamXP HE ORYGINAŁ,SP1,i wszystkie aktualizacje pobrałem automatycznie z powodzeniem,a SP2zaczoł pobierać automatycznie 5krotnie i skończyło się niepowodzeniem, wirusów nie mam,śmieci też,używam Ad-aware SE,Spybota,jv16PT, przeskanowałem avastem i pandą on-line.Potrzebuje tylko SP2ono zajmuje podobno 60MB,a z SP1 I WSZYSTKIMI POPRAWKAMI 270mb,proszę powiedzcie co mam zrobić? Pozdrawiam.
  • hej, mam nastepujacy problem: po instalacji avasta, ikona jest z "zakazem" czyli program jest nieczynny, a gdy tylko najade na nia myszka to zanika, gdy probuje go odpalic "recznie" to mam takie cos: src=" img47.imageshack.us/img47/9195/blad2gm9.jpg" border="0" alt="Image Hosted by ImageShack.us" /></a> wnetrze foldery avasta wyglada tak: src=" img47.imageshack.us/img47/273/blad3mg9.jpg" border="0" alt="Image Hosted by ImageShack.us" /></a> a za to jak che zai...
  • Przed było tak: nie mogłem uruchomić IE. Hijack znalazł różne syfy w katalogu system32, np. ntfe32.dll, snim.dll i inne dziwne pliki z rozeszerzeniem dll. Wywaliłem - IE działał przez ok. 30 sek. potem znowu się wyłączył. Hijack znowu znalazł jakieś syfy z rozszerzeniem dll, znowu je wywaliłem - i tak w kółko przez jakiś czas. W końcu zainstalowałem SP2. Teraz nie tylko nie mogę uruchomić IE, ale też niczego innego. (W tej chwili piszę w trybie awaryjnym). Co czynić?? SP2 powinien...
  • Witam,chciałem zainstalować nowy prog MS windows defender,mam oryg. wersję windozy,a mimo to dziadostwo nie chce się zainstalować,wyskakuje mi komunikat "error 1609-uchwyt w nieprawidłowym stanie" jak się domyslaćie nic mi to nie mówi:/.Czy ktoś wie jak to załatwić?Z góry dzięki za pomoc
  • nie moge zainstalowac ani mozilli ani firefoxa. Programy sie sciagaja, zapisuja, a jak chce otworzyc pojawia sie komunikat 7zip unspecified error. Co to moze byc? Dzieki za pomoc street
  • Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 22:37:27, on 2006-11-16 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Java\jre1.5.0_07\bin\jusched.ex...
  • i z gory dziekuje Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:15:20, on 22/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\W...
  • Pomozcie, bo nie wiem co robic. Podczas instalacji dodatku do Simsow wyskoczyl komunikat, ze jest wirus- jakis trojan - w pliku gry. Instalacja zostala przerwana. Gry nie udaje sie zainstalowac. Moglo sie zdarzyc, ze gra sie zainfekowala, bo mialam wirusa? Gra byla juz instalowana na innym kompie i bylo ok. Gra jest oryginalna.
  • instalowałem ostatnio wydane przez MS krytyczne poprawki do IE i DirectX. ale działający rezydent IE zablokował mi zmiany w rejestrze. w logu wygląda to tak: ________ 2005-10-15 10:54:03 Odmówiono value "wextract_cleanup0" (new data: "rundll32.exe C:\WINDOWS\SYSTEM\advpack.dll,DelNodeRunDLL32 "C:\WINDOWS\TEMP\IXP001.TMP\"") dodane in System Startup global entry! ________ B. proszę o info czy jest to błąd i np. poprawki nie zostały poprawnie zainstalowane (a jeżeli tak, jak...
  • Witam, mam bardzo podobny problem jak ten kilka wątków poniżej, mianowicie z wyskakującym komunikatem "błąd generic host process". Błąd ten zaczęło powodować Gadu Gadu po instalacji Kasperskiego ( wcześniej był Avast i było OK). Zainstalowałam obie polecane poprawki, zamknęłam porty wwdc. Błąd nie występuje, gdy zamykam GG na pasku zadań PRZED rozłączeniem z internetem ( muszę kliknąć prawym na pasku na "zakończ"). Jeśli tylko o tym zapomnę i rozłączę się wcześniej, występuje błąd. A ła...
  • Szanowni Forumowicze! Jeśli uda się komuś odpowiedzieć na moje pytania, to będę ogromnie zobowiązany! Mianowicie chodzi mi o taką rzecz: na jednym z komputerów licencja na Nortona wygasła ok. 2 tyg. temu, natomiast na pozostałych dwóch - wygasa na początku czerwca, czy w takim przypadku mogę kupić NIS 2007 w wersji Upgrade, czy jednak musi to być wersja BOX? Drugie pytanie dotyczy czasu instalacji, tak wersji UPGRADE, jak i BOX - czy instalacje muszą być w jednym czasie na wszystkich tr...
  • Czy ktoś wie jak to usunąć? Czy taki wirus może blokować działanie skanerów i instalację firewalla? Dziękuję za pomoc.
  • Mam system XP. Podczas instalacji Pandy mój komputer się zawiesił. Obecnie tej Pandy w żaden sposób nie mogę odinstalować(brak plików deinstalacji). Nie mogę wyrzucić klucza z rejestru(program działa). Nie mogę zamknąć procesu Pandy bo każe restartować komputer a przy restarcie ona się automatycznie uruchamia
  • COMODO(8)

ma ktoś jakieś zdanie o programie antywirusowym COMODO?
  • Nie ma tu rozwiązania mojego problemu, więc zawracam głowę. Nie mogę ściągnąć aktualizacji krytycznej z windowsupdate. Scandisk startuje bez końca i nie może przeprowadzić nawet 1/3 procesu (nawet gdy wyłaczam prawie wszystko przez ctrl+alt+del), w związku z tym nie mogę też przeprowadzić defragmentacji. Poniżej skan z hijacka. Może ktos cos tu wykryje Logfile of HijackThis v1.97.7 Scan saved at 21:09:10, on 2004-05-11 Platform: Windows ME (Win9x 4.90.3000) MSIE: Internet Explor...
  • Mam problem z cd-romem. Otoz mam cd-rom (LG)i nagrywarkę (SAMSUNG). BIOS wykrywa oba te napedy, natomiast pod 'Moim komputerem' jest widoczny jedynie CD-ROM. Kontrolery dysku twardego w menadżerze urządzeń wyglądają następująco jest VIA BUS Master PCI IDE Controller i Secondary IDE Controller (dual fifo), ale przy Primary Bus Master IDE Controller dual fifo jest wykrzyknik i informacja o bledzie code 10 czyli o braku urzadzenia lub części sterowników lub jego niepoprawnej pracy. P...
  • Przy formatowaniu dysku C z Windowsa nie chce mi sformatować dysku bo pisze że tam znajdują się tymczasowe pliki potrzebne do instalacji co to może być,ktos w serwisie mi takie coś wgrał czy może czymś zabezpieczył żeby nie mozna było usunąc partycji... proszę o pomoc i poradę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się