internetu

(8 wyników)
  • czy ktos wie cos na temat darmowego internetu radiowego w UK (ok. Oxford)
  • Czesc, Niedlugo wyjezdzam do Anglii i nie wiem jak sie maja tam sprawy dotyczace dojscia do sieci. Bede zmuszona kupic sobie laptopa, bo to raczej najbardziej bedzie sie oplacalo (zwlaszcza, ze duzo czasu spedzam przed kompem). Zaznaczam, ze nie znam sie na tym sprzecie, ale musi miec dojscie do sieci oraz fajnie y ylo, jakby mial wtyczke do cyfrowki (moze ma to kazdy, ale jak mowilam - nie znam sie na tym), bo po to raczej bedzie mi sluzyl. Wiem, ze to forum o pracy, ale jest tu...
  • Mam pytanie i ciekawa jestem jakie jest Wasze zdanie i doswiadczenie w tym względzie. Jak powinno się robic szukając pracodawcy za granicą przez internet - wysylac im najpierw krotkie zapytanie czy przyjmują studentow lub absolwentow na praktyki/staż, czy od razu wysylac CV i list motywacyjny? Jak powinno się robić? Pozdrawiam
  • Proszę o jakieś linki z bazą adresów firm itp. A moze lepiej pisać do biur pośredniczących? Poradźcie! Dzięki! Ilona.
  • Mam zamiar wyjechać do pracy do Uk ..i nasuwają mi sie co moment coraz to nowsze pytania:)..mianowicie: 1)Jestem informatykiem i właściwie bez kompa nie wytrzymam tygodnia dlatego też mam zamiar wziąść laptopa..z tym nie bedzie chyba kłopotu, lecz wraz z nim mam troche niezbędnego softu, filmów gier itp..tak aby w wolnym czasie coś porobić..i tu nasówa sie pytanie czy jak bede chciał przewiesć z 80-100 cd z moimi rzeczami to czy nie przyczepią sie ??? 2)Jak jest w Anglii z interne...
  • czy jest to mozliwe tylko przez internet??strasznie mi sie teskni za trojka :(((
  • Komorka-jaka polecacie w Anglii? 02 czy Vodafon? Ktora jest tansza i w jakich godzinach oplaca sie dzwonic? pozdr Slawek
  • gdzie znalezc wiarygodne ogloszenia dotyczace sezonowej pracy w Irlandii? pomozcie, prosze :) pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się