Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      internetu

internetu

(4 wyniki)
    • Witam, mam pytanie czy ktos z Was znalazł pracę poprzez internet? Czy warto jest korzystać z portali umieszczających oferty pracy oraz czy warto umieszczać swoje ogłoszenie w internecie? dziekuje za informacje pozdrawiam Jasonka
    • Szukam pracy w Warszawie głównie przez internet. Obecnie nie mieszkam jeszcze w Warszawie ale w najbliższym czasie planuję przeprowadzkę. Jak na razie nie mam żadnej odpowiedzi. Czy to ma wogóle sens ? (szukanie przez net)
    • Czy na Internecie da sie zarobic? W jaki sposób? Podzielcie się doswiadczeniami. Moj pomysł (jak narazie) to handel domenami internetowymi, znalezc jakas fajna nazwe i odsprzedac.. Moze cos by z tego wyszlo.. hmmm.. Jakie sa jeszcze sposoby? Tylko nie piszcie o durnym odbieraniu maili!
    • witam czytam to forum od jakiegos czasu,poto by dowiedziec sie czegos konkretnego na temat pracy i zycia w Warszawie,narazie zetknełem sie z roznymi, czesto sprzecznymi informacjami, dlatego byłbym niezmiernie zobowiazany za informacje z pierszej reki.Chodzi mi konkretnie o to czy mozna zdobyc prace i czy płaca za ta prace pozwoli na zycie.Do W. chce sie przeniesc z dziewczyna,oboje jestesmy po szkole sredniej, ona jest tego roczna maturzystka po stazu na stanowisku referent nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się