Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      jakimi

jakimi

(12 wyniki)
    • Niesort jakiego nie widzieliście oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.. cena tez jest interesujaca.. 4,5 netto /kg mam tez sort...czekam na pytania na maila gazetowego....
    • witam, chcę otworzyć sklep i teraz pytanie co robić by wypaliło, jakich błędów nie popełnić, jak przyciągnąć klienta, proszę o wskazówki, z góry dziękuję za okazaną pomoc
    • Czy ktoś może mi napisać , w jakich cenach są sorty - nie chodzi mi o kremy - ani super delux ... powiedzmy taki sort w jakości sklepowej - bede wdzieczna za kazda pomoc ? Kupowałam niesort - brałam z róznych hurtowni na terenie całego kraju - ale raz się uda - drugi raz nie ma co na sklep wywiesić - ręce opadają!!!
    • To ważne.Czy macie tylko 22 i 7 %?
    • qrcze nie wiem czy przez zblizające się świeta?Rok temu w tym czasie miałem lepsze utargi, mizernie z tym interesem
    • Do zaoferowania mam niesort anglie w dobrej cenie ok. 4 zl przy wiekszych ilosciach negocjacje
    • Oryginał z New Castle to towar, w którym znajdą Państwo mix odzieży męskiej, damskiej i dziecięcej a także asortyment domowy – pościel, firany, koce, obrusy etc. Bądź pierwszy – liczba klientów zakupujących w Upuście VIP – ograniczona! Nieziemska alternatywa dla Twojej firmy oraz gwarancja większego zysku dla Ciebie niż przy tradycyjnym towarze! Dostępny w Big-Bagach 130-150kg, jak również w małych workach 25-30kg. Tylko w fabryce Textil Trade w Skarszewach !!!!!...
    • chcemy z siostrą otworzyć w przyszłym roku taki właśńie sklep który byłby przyjazny dla klienta ceny niewygórowane a towar dobrej jakości hurtownie mamy blisko więc z towarem nie ma problemu pytanie moje czy to sie oplaca jak to u was jest porszę o cenne rady z Waszej strony czy sie za to w ogóle zabierać nie zalerzy nam aby mieć nie wiadomo jakie kokosy chemy mieć prace i fajnego szefa czyli siebie
    • witam chcę jak każdy tutaj zarobić na podstawowe(chociarz)wydatki i utrzymanie, oczywiście za pomocą interesu jakim jest sklep z odzieżą używaną.No i mam pytania na czym lepiej sie skupić? sort ? niesort? czy te "inne" i jeszcze jedno bardzo ważne Jak nie dać się oszukać HURTOWNIOM!!!
    • Witam Chciałabym się zapytać jakiej jakości ma ta hurtownia nie sort i czy nie oszukują? Chodzi mi o kidneya. Może ktoś z Was od nich bierze towar? Z góry dziękuję za odpowiedzi
    • SORT(4)

mam do sprzedania ok 120kg sortu damskiego i ok 70kg sortu dziecko. Wiosna-Lato. pakowane w workach po 20-25 kg- do wglądu. Cena 10 zł za 1kg.Okolice Wrocławia Pozdrawiam tel. 693 435 989
    • pozycja cena za 1 kg. 1 -1 spodnie dziecięce i chłopience- 0.80 euro 2 -2 swetry dzecięnce- 0.70 euro 3 -3 letnie ubrania dziecięce 3-6 lat 1.80 euro 4 -3a ubrania lekkie 0-3 lata 1.80 euro 5 -3b polo dziecięce 6-14 lat 1.50 euro 6 -3c ubrania dziecięce lekkie 6-14 lat 1.40 euro 7 -4d leginsy dziecięce 1.60 euro 8 -4...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się