jakimi

(4 wyniki)
  • Witam! Opisze swoja sytuacje. Handluje na allegro nieprzerwanie od X lat. Pare dni temu pewien mezczyzna na jednej z moich aukcji kupil 12 sztuk pewnej uslugi. Usluga sie jemu na tyle spodobala ze w dniu dzisiejszym, ale tym razem z konta swojej zony zakupil kolejne 12 przedmiotow na tej samej aukcji. Z tego powodu Allegro w dniu dzisiejszym wyslalo mi ostrzezenie, nastepujacej tresci: "Z przykrością informujemy, że na koncie miały miejsce transakcje niezgodne z zasadami. P...
  • ...aukcyjne. Na pierwszy ogień rzucam ten adres: www.aukcjusz.pl/?pwid=5acc13938432448ba0281d0f32595b03
  • Witam i mam pytanie. Czym taka aukcja (tzw. grupowa) różni się od np. allegro. Czy jako przedsiębiorcy moze to sie oplacic?
  • Jakis czas temu wygralam aukcje internetowa. Za wylicytowany przedmiot zaplacilam i sprzedawca, jak twierdzi, wyslal go, jak tylko otrzymal pieniadze. Jako ze przez niepokojaco dlugi okres przesylki nie dostalam, skontaktowalam sie ze sprzedawca celem ustalenia, co jest tego przyczyna. Z naszych ustalen wynika, iz zawinila poczta, prawdopodobnie gubiac przesylke. Czy mimo to mam prawo domagac sie od sprzedajacego wyslania mi wylicytowanego przedmiotu raz jeszcze? Oczywiscie nie jest to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się