Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      kariery

kariery

(9 wyników)
    • jesli się zaczyna od call center? jak może wyglądać i ile trwac?
    • Wiele osób które zrobiły kariere często szybką w dobrej koniunkturze lat 90-tych nie zasługują specjalnie na podziw. Przy wysiłku jaki dziś wymaga kariera to z lat poprzednich jest wręcz śmieszna. Mam wielu znajomych co robili kariery w latch łatwych karier. Wystarczyło matura i prawo jazdy. Mysleli ze juz zawsze bedzie dobrze i nie rozwijali sie, nie szli na studia. Obudzili sie z reka w nocniku. Gdy firmy zakladaly swoje siesziby w Warszawie potrzebowaly każdego i kariery ...
    • Witam! Jestem prawnikiem bezpośrednio po studiach i mam pytanie, jakie są możliwości rozwoju w stolicy. Jaka praca jest najlepsza dla początkującego prawnika, biorąc pod uwagę rozwój zawodowy, zarobki, zdobywanie doświadczenia. Czy najlepszym rozwiązaniem jest praca w dużej kancelarii prawnej, w administracji rządowej czy też w prywatnej firmie (spółce)? Proszę o opinie.
    • Intersuje mnie wszystko na temat pracy dla TNT (pensje, premie, szkolenia, rozwój etc.) Szczególnie na stanowisku Przedstawiciela Działu Obsługi Klienta, wiecie coś na ten temat? thx za wszelkie info.
    • Witam wszystkich bardzo serdecznie, Jestem tegorocznym maturzystą i stoje przed ciężkim wyborem dalszej drogi życiowej. Chce studiowae w Warszawie (jestem ze Szczecina). W droge wchodza kierunki (wieczorowo): stosunki miedzynarodowe na Collegium Civitas albo Zarzadzanie Biznesem na POU (Polish Open University). Pytam, poniewaz mysle, iz nie bede typowym studentem bez doswiadczenia. Dlaczego? -3 lata prowadzilem wlasna firme internetowa, - Rok praktykowalem w kawiarence internetowej...
    • Ile może zarobić analityk finansowy w Warszawie, po okresie próbnym, bez doświadczenia (ING, Pioneer) ?
    • Jakie sa Wasze opinie ? Czy z polskim dyplomem to nieprzegrana sprawa ?
    • prosze o odpowiedz jak zastac maklerem?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się