Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      karty sieciowe

karty sieciowe

(4 wyniki)
    • Witam. Niedawno wyjechałem na kilka dni i ojciec jako niedoświadczony internauta nałapał kilka wirusów pod moją nieobecność. Jakoś sobie z nimi poradziłem z przywracaniem systemu i jakimś narzędziem od Microsoftu do usuwania złośliwych infekcji, ale widzę, że to nie koniec. Komputer sam się resetuje po jakimś czasie od uruchomienia, nawet w trybie awaryjnym. Nie jestem w stanie dokończyć skanu Dr. Webem przez to. Oto logi: OTL www.wklej.org/id/381291/ Extras OTL www.wklej.org/i...
    • Mam na kompie następujące objawy : 1. system nie wykrywa napędu DVD 2. karta sieciowa nie łączy (internet chodzi po przełączeniu kabla na kartę zintegrowaną z płyta) 3. przy starcie słychać tykanie ... komp w biosie pyta od czego startować (floppy, HD, cd) 4. skanowanie mks vir on-line, spybot - s&d nic nie wykazało czy jest możliwe, że "coś" wlazło głeboko w rejestry ? przed ucieczka do serwisu z potencjalnie uszkodzonym hd albo płytą główną nie mam jak zgrać ważnych plików ...
    • Mam takie pytanie...Mam zainstalowanalowaną Pande Titanum Antivirus...i od kilku dni się nie aktualizuje,w związku z tym poziom ochrony z wyskokiego jest juz prawie niski.Aby go aktualizować potrzebuje hasło,niestety nie ja instalowalam ta Pande, wiec hasła nie znam (moze byc gdzies zapisane w jakims pliku?).Kompletnie sie na tym nie znam i w tej chwili nie ma mi kto pomóc...Czy 'rejestracja online' jest płatna?
    • załączam diagnostyke windows co jest tego powodem Czas ostatniej diagnostyki: 06/02/09 20:00:19 Diagnostyka WinSock Stan WinSock info W katalogu Winsock znajdują się wszystkie wpisy dostawców usługi podstawowej. info Łańcuchy dostawców usługi Winsock są prawidłowe. error Wpis dostawcy MSAFD Tcpip [TCP/IP] nie może nawiązać prostej komunikacji sprzężenia zwrotnego. Błąd 10055. info Wpis dostawcy MSAFD Tcpip [UDP/IP] nie może nawiązać prostej komunikacji sprzężenia zwrotnego. ...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się