Forum eDziecko eRodzice Mama cud
ZMIEŃ
      kawowy

kawowy

(11 wyników)
    • Mam nadzieję że się nie powtarzam. Koleżanka dała mi przepis na "ulepszenie" pellingu kawowego. Trzy łyżki kawy zalewamy małą ilością wrzątku, czekamy aż ostygnie dodajemy dwie łyżki cynamonu, łyżlę soli i dolewamy do tego płynu pod prysznic pomarańczowego. Moja opinia: jeszcze lepiej wygładza, przepięknie pachnie, odpręża i oczywiście pomaga w celulicie ! Dobra lecę do łazienki ;) Pozdrawiam wszystkie mamusie, życząc miłego peelingowania !
    • Dziewczyny czy znana jest Wam opinia na temat stosowania pilingu z kawy w okresie ciązy? Mam poważny problem z celulitisem (5 miesiąc) i szlag mnie trafia jak widzię sie w lustrze. Przed ciążą stosowałam go i bylam zadowolona ale teraz .........???
    • Witam serdecznie, czytałam kiedyś na forum o peelingu kawowym i zapomniałam jak się go robiło.:))] Nie wiem dlaczego cokolwiek wpiszę w wyszukiwarce nic mi nie wyszukuje:(, dlatego proszę o pomoc. Podajcie mi dziewczyny dokłądny przepis-proporcje tego peelingu..... Dziękuję:))
    • Witam wszystkie mamy i przyszłe mamuśki. Powiedźcie czy można ten peling kawowy stosować w ciąży czy nie???????? Jestem teraz w 29 tc. i mam taki cellulitis jakiego nigdy nie miałam choć smaruję się żelem na cellulitis i rozstępy firmy ATW (już druga tubka zużyta a tu coraz gorzej moja skóra wygląda). Proszę odpowiedźcie bo jestem stanem mojej skóry załamana. Pozdrawiam.
    • czesc Czesto piszecie o peelingu kawowym. A ja jestem tu nowa (2 mc po porodzie) Jak sie go robi? Czy to "surowa' kawa, czy tez zaparzona? pozdrawiam Rechotka
    • Czy któraś z Was robi w/w peeling? W jakiej formie te fusy dałyscie do zelu? Czy jak wezme zuzyte z ekspresu bedzie ok?
    • Jak często można go stosować? dziękuję i pozdrawiam
    • Slyszalam,ze pomaga na cellulit.Tylko na jak zaawansowany? Ja mam najgorsze stadium ,czy moge troche je zmniejszyc tym pillingiem? Prosze o wasze doswiadczenia z walka z cellulitem.
    • Hej!!! Dzięki za przepis "kawowy". Istna rewalacja. Nawet jeśli celulit się nie zmniejszy (nie jest tak źle u mnie), to na pewno skóra będzie gładsza i delikatniejsza. Tak u mnie jest już po pierwszym razie. Gorąco pozdrawiam. Kasia.
    • Czy karmiąc piersią można stosować kremy wyszczuplające? I co z peelingiem kawowym, o którym tutaj tak głośno?Ula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna