Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      kawowy

kawowy

(3 wyniki)
    • ściany są jasno niebieskie, narzuty na fotel i kanapę równiez niebieskie, ale o dwa odcienie ciemniejsze niż ściany.Jaka wykładzina bardziej pasuje: jasno szara czy kawowa? Dodam, ze dodatki tj. poduchy,ramki obrazków itd są w kolorze czerwonym.Ale mogę zmienić na białe. Poradzcie coś proszę!!!
    • Planuję w "salonie" mały stolik kawowy przy sofie (standardowa ława zajmowałaby zbyt dużo miejsca). Ma tam stać okrągły stół - jaki kształt małego stolika będzie najlepszy - okrągły, kwadratowy, czy może sześciokątny. Czy okrągły duży stół wymusza kształt małego ? Pozdrawiam Basia
    • Kochani, Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu sklepu / producenta z fajnymi stolikami- ławami do salonu. Jestem totalnie zdesperowana, bo juz 5 miesiecy żyjemy bez takiego stolika i na razie prawie nic mi nie spodobało a jeżeli coś mi podeszło to albo za duży stolik albo cena totalnie kosmiczna. Najlepiej żeby to był stolik nowoczesny, drewno, metal lub szkło – ale zarazem lekki i dobrze wykończony. Mile widziana druga półeczka pod blatem np. na gazety. Szukam miejsca w ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się