kawowy

(4 wyniki)
  • zapraszam, kawa, mleko, kakao, herbata. Dzień jak codzień, tysiąc myśli w głowie... Dobrze, ze za oknem wiosna. Jest słońce jest weselej... Miłego dnia kochane!
  • Kawusia pyszna i parująca przed baaaardzo pracowitym weekendem. Dzieci jadą do babci a my ostateczne przenosiny. Pytanko mam do ogrodniczek. Nawiozłam ziemię. Będę siać trawę, ale przy płocie chciałabym mieć nasadzone rośliny. Sadzić będę wiosną bo póki co muszę na te roślinki ciut odłożyć :-) no i zagwostkę mam. Co mam zrobić z tym pasem gdzie docelowo będą rośliny? Posiać trawę czy nie? Przykryc jakąś folią czy nie?
  • Dobrze ze juz piatek. Troche sie zmeczylam tym tygodniem ale za to jutro jedziemy na Slask na wakacje :)) Czeka nas wieczorny lot, polnoc na centralnym w w-wie i nocny pociag ale jestem dobrej mysli bo wakacje ida :)- 2 tygodnie bez gotowania obiadow :), pojde sobie do dentysty, na masaze i odespie wreszcie podrzucajac dzieci rodzicom :)) A plan na dzis to szkolne rzeczy.. bleee
  • Panna Marta kończy dziś 9 miesięcy :) Zapraszamy na pyszne ciasto czekoladowe z mikrofali, cykoriową kawkę, różaną herbatkę, a dla butelkowych mam likier kawowy :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się