krwawienie

(40 wyników)
  • w połowie opakowania pigułek Harmonet pojawiło mi sie niewielkie krwawienie i zaczynam sie tym niepokic. Pigułki biore juz od kilku miesiecy
  • Jak to jest możliwe dzis jest 4 dzien jak odstawilam tabletki aby wystąpiło krwawienie, a krwawienia jak nie ma tak nie ma.Ciąże wykluczam !!!!
  • Dziewczyny, mam pytanie czy po wyjeciu spirali krwawiłyście? jesli tak to ile to trwało?
  • Witam Was! Wzięłam postinor dwukrotnie w cyklu: pierwszy raz w 8 dniu cyklu ok. 20 godz. po stosunku bez zabezpieczenia + druga tabletka za 12 godz. i następnie w 13 dniu cyklu Escapelle - doba po ( pęknięta prezerwatywa) Dzisiaj 18 dzień cyklu dostałam krwawienia - raczej nie przypomina ono miesięcznego - jest to rzadka krew. O czym ono moze świadczyć? podpowiedzcie proszę, bo trochę się niepokoję... pozdrawiam, Anka
  • Hej. Zmienilam teraz tabletki z harmonetu na Yasminelle. Teraz koncze 1 opakowanie. Zostalo mi jeszcze dwie tabletki, dzisiaj i jutro. Problem polega na tym, ze dostalam chyba miesiaczke - to nie sa plamienia , ale krwawienie bardzo delikatne. Nie wiem co mam zrobic , wziac do konca tabletki ?? i robic przerwe 7 dniowa w ktorej to mialam dostac krwawienie z odstawienia a jak widze to chyba dostalam sporo wczesniej. prosze o odpowiedz
  • Witam biore tabl. microgynon.jest 2 dzien 7 dniowej przerwy w tym czasie powinno nastapic krwawienie.czekam czekam i juz nerwy mi puszczaja .w jakim dniu tej przerwy u was pojawia sie krwawienie
  • Okres skonczyl mi sie 3-4 dni temu, a dzis 6 dnia znowu cos mi leci. Skrzepy i takie spore krwawienie mam, ale tylko raz, dwa razy na godzine, nie ciagle. Ale czuje sie dobrze. Co to moze byc?
  • brałam wczesniej stediril.po 2 pierwszych opakowaniach miałam normalne krwawienie w przerwie.przy ostatnim opakowaniu krwawienia nie dostałam.pozniej jako ze stedirilu nie było lekarz przepisał mi microgynon.teraz znó nie dostałam krwawienia.w ciazy raczej nie jestem,ostatnio współzyłam przeszlo 2 miesiace temu,potem miałam normalny okres.a teraz nic!co sie dzieje?czyzby te tabletki nie dla mnie?wybrac sie do lekarza?
  • Biore 2 opakowanie stedirilu.przy pierwszy opakowaniu zapomniałam 2 tabletek i poprostu je ominełam.dostałam normalny okres w przerwie 7 dniowej.czy mimo to mozliwa jest ciąza?tera zaczełam 2 opakowanie.
  • Wzięłam pierwsze opakowanie Yasmin. Ostatnią tabletkę w sobotę i nadal nie mam krwawienia z odstawienia :( W ulotce jest napisane, że powinno się pojawić po 2-3 dniach, a u mnie nadal nie ma. Dodam,że tabletki brałam regularnie. W poniedziałek idę do ginekologa, ale tabletkę powinna wziąć w niedzielę. Co radzicie?
  • Czy ktos tak juz mial? W ulotce pisze że mogą wystąpic plamienia. A co jak przez cały czas brania tabletek tj 21 dni cały czas krwawnie? Pomóżcie czy to normalne?
  • Biorę tabletki już 3 lata i jeszcze nigdy nie zdażyła mi się taka sytuacja jak teraz, dlatego jestem trochę zaniepokojona i proszę o pomoc. Normalnie zawsze po skończeniu opakowania miałam okres w czwartym dniu z samego rana, a teraz nic. Na zdrowy rozum niemożliwe, żebym była w ciąży, bo brałam tabletki regularnie, o tej samej porze i nie brałam jednoczesnie żadnych lekarstw. Czy któraś z Was tez tak miała? Co robić? Nie chcę ulegac panice ciążowej, ale jestem trochę wystraszona.
  • Witam, Mam takie pytanie. Biorę Yasminelle juz dobrych kilka m-cy. Biorę je regularnie (tj codziennie) czasami zdarzaja mi sie wachania w godzinie polkniecia. Ostatnią tabletkę polknelam w srode, dzisiaj mamy pt a tu nic. Zrobilam tak dla swietego spokoju test ciazowy. W ciazy nie jestem. Czy ktoras z Was miala podobnie. Tj czy jest mozliwe ze krwawienie z odstawienia w ogole nie nastapi??? Czy mam sie udac z takim problemem do gina? Help
  • Pierwszy raz w życiu zaczynam brać tabletki, dokladniej Yasminelle. Lekarz powiedział, że mogę spokojnie przyjąć w 2 dniu cyklu i będę od razu zabezpieczona, ale wydaje mi się, że to raczej ulotka ma racją :) Mój problem polega na tym, że chce zacząć brać tbl. w 1 dniu cyklu, no własnie, ale dzisiaj wieczorem dostałam lekkie plamienie, a nie jeszcze normalne krwawienie jak w trakcie okresu. Czy uznać to za 1 dzien cyklu i wziac tabletke dzisiaj czy poczekać do jutra?? Tak tak, wiem, ze glu...
  • 5 grudnia po raz pierwszy w zyciu wziełam tabletke antykoncepcyjną Yasmin.Brałam kilkanascie dni i odstawiłam dosłownie 5 dni temu po tym jak zasłabłam(cały czas ogólnie zle się czułam lecz mimo to brałam).Dzisiaj rano wstałam i ...dostałam okresu:(To jest normalne,że kilka dni po odstawieniu występuje krwawienie mimo,że do planowanej miesiączki jeszcze "ładnych" kilka dni zostało? wytłumaczcie laikowi,prosze:)
  • Zaczelam niedawno przyjmowac jeanine pierwszy ra biore tabletki i niepokoi mnie pare rzeczy a mianowiecie od czasu jak zaczelam brac Jeanine gdy skonczyl mi sie okres mialam takie brazowe plamienia i zastanawiam sie dlatego czy jesli cos takiego wystepuje to czy i jak bardzo jest obnizona skutecznosc pigulek bo niby zabezpieczenie jak stw moja gin jest od pierwszej tabletki ale czy jesli takie cos wystepuje to moze to zmniejszac ich skutecznosc??? jak myslicie? a po 2 zauwazylam j...
  • Hej dziewczyny, zaczęłam w tym miesiącu Yasminelle, na początku miałam mdłości, ale to przeszło. Troche bolą mnie piersi, ale najbardziej martwi mnie to że okres trwa już dziewiąty dzień, co gorsza, codziennie boli mnie brzuch, takie skurcze macicy jak podczas okresu. Czy to znaczy że pigułki są źle dobrane? Biec do lekarza, czy przeczekać? Dodam że nie są to moje pierwsze pigułki i nigdy do tej pory nie miałam takich problemów, również wtedy kiedy brałam Yasmin. I jeszcze jed...
  • Mam pytanie do dziewczyn, które przesunęły u siebie okres poprzez branie dwóch opakowań tabsów pod rząd - czy odczuwałyście jakieś skutki uboczne? Jutro wyjeżdżam nad morze i za kilka dni mi okres wypada - zastanawiam się czy warto go przesunąć. Dodatkowo zmieniłam po raz trzeci tabletki w kwietniu, więc boję się rozregulowania organizmu (chociaż przy zmianach nie odczuwałam żadnego dyskomfortu). Z góry dzięki za odp:) pozdrawiam
  • Dzień dobry! Od miesiąca zażywam tabletki antykoncepcyjne. Wiem, że powinno się pierwszą wziąć pierwszego dnia krwawienia, ja jednak zażyłam ją około 2 dni wcześniej. Czy to miało wpływ na zmianę działania tabletek? Dodatkowo chciałam powiedzieć, że przy kolejnym zażywaniu miałam uciążliwe swędzenie pochwy. Czy jest możliwe,że było to spowodowane wzięciem tabletki w nieodpowiednim terminie? Drugim moim problem jest fakt, że czytałam, że tabletki hamują owulację, a więc tym samym nie pow...
  • Nie chce robić przerwy między opakowaniami, ale jednocześnie po tych 2 opakowaniach chciałabym skrócić przerwę żeby dopasować sobie na nowo krwawienie. Czy mogę tak zrobić? Uda się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się