Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      krwawienie

krwawienie

(4 wyniki)
    • Mam hemoroidy.Nabawiłam się od czasu chodzenia na ćwiczenia areobowe i siłowe. Wyłażą mi na zewnątrz-muszę wpychać po każdym wypróżnianiu. Wczoraj pojawiło się bardzo duże krwawienie. Wiem,ze do lekarza musze pójśc. Ale czy znacie jeiś dobry specywik na tę dolegliwość? Stosowałam maść Avenoc. Dziękuję i pozdrawiam
    • Witam, jestem w 7 tyg. ciąży. Ciąża jest zagrożona, pęcherzyk ciążowy jest zbyt mały, odpowiada 5 tc. Dziecko jest odpowiednich rozmiarów, widac bijące serduszko. W macicy widac równiez (w usg)wybroczyny, krwiak, jest to dodatkowe zagrożenie dla dziecka.Biorę Duphaston i Luteine. Czy moglibyscie mi pomoc, wizyte u homeopatki mam dopiero 2 lutego.Mam 3,5 letnią córcię, w zeszłym roku przeżyłam poronienie. czy są jakies kulki na tego krwiaka? Błagam o pomoc. czy podać wiecej szczeg...
    • Proszę poradźcie, u mojego syna już trzeci dzień przy bardzo mocnym katarze pękają naczynia w nosie i leje się krew. Pediatra kazał jedynie wzmocnić rutyną. Podawałam mu na początku Alium cepa, teraz już ładnie się uspokoiło ale to krwawienie to koszmar. Czy da się z tym coś zrobić?
    • Wiem , pisalam juz o tym i doszlysmy z bebą do wniosku ze jest ok i juz ale nie mam juz sily i pisze bo moze jednak jakaś pomoc się pojawi . Czy istnieje w homeopatii lek ktory ma dzialanie przeciwkrwotoczne ? Ech nie wiem co o sobia napisac , co jest wazne przy takich krwawieniach , nie mam bolesnych miesiaczek tylko obfite . Badało mnie juz kilku ginekologow i rada zawsze jest ta sama - hormony ale ja nie moge bo mam zylaki i kilka razy zdarzyl mi sie już stan zapalny . Do klasyk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się