kurz

(4 wyniki)
  • Witam, Od ponad tygodnia remontuje dom i oczywiscie kurz jest wszedzie. Od paru dni zauwazylam biale ,swedzace uplawy, przypominajace grzybice. Nie jest bardzo swedzace. Zastanawiam sie,czy przyczyna moze byc kurz? Juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam podobne uplawy. Zastosowalam Clotrimazolum. Poczytalam troche o grzybicy i natrafilam na to: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=517169. Dziewczyna pisze tam o domowych sposobach (o czosnku oraz jogurcie) czy ktoras z Was slyszala o ...
  • CZesc Wam, Poszukuje ludzi z podobnym problemem jak moj.Od kilkunastu lat uzywam kropli do nosa,poniewaz ciagle mi sie on zatyka,a zaczelo sie od uczulenia na kurz...i tak juz to trwa okolo 15 lat.Codziennie musze sobie wkroplic.Jesli tego nie zrobie to mam kompletnie zatkany nos!!!!Czy znacie jakies sposoby aby skonczyc z tym ,wiem ze musze ale lekarze mowia tylko jedno ..prosze odstawic krople ale co potem? Jak odzyskac droznosc w nosie? Jesli znacie jakies naturalne metody to prosze...
  • Poradżcie .Na dworze zimno,w domu ciepełko,piec pracuje a do mnie jak bumerang wraca co roku ten sam problem.Ciągła chrypka,podrażnione gardło,suchy kaszel i cieknie z nosa.Nie jest to typowe przeziębienie ,raczej PODZIĘBIENIE ale trzymać mnie będzie do wiosny.W domu mam nawilżacze, w sypialni skręcony grzejnik aż mąż wyzywa, biorę rutinoskorbin ,różniste tabletki do ssania i jeśli przechodzi to na kilka dni.Znacie może jakieś domowe sposoby nawilżenia śluzówki nosa i gardła??
  • Jak oddzielić stres od przyjemności sypialnianych? Nie mogę sobie poradzić z zapomnieniem o stresach pracowych, wyluzowaniem się i oddaniem się uciechom :( W domu też zaczynam chodzić jak w zegarku :( tak jakby zrobienie obiadu pół godziny później, czy podlewanie ogrodu było najważniejsze na świecie i MUSIAŁO zostać wykonane... może to dość mętne co piszę, ale w tym moich życiu według zegarka i wiecznym pośpiechu, gdzies we mnie zakodowanym, brak spontaniczności, a strasznie mi z ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się