Forum Dom Aranżacja wnętrz
ZMIEŃ
      lampa

lampa

(5 wyników)
    • Poszukuję lampy raczej nie nowoczesnej, a w tradycyjnym stylu typu dół porcelana + abażur. O ile widuję je w gazetach czy w wyposażeniu planów filmowych, to w sklepach nie mam raczej szczęścia by takie spotkać. Może tylko w sklepie Ludwik Styl , ale te ceny są chyba trochę przesadzone. Może jakaś podpowiedż?
    • Proszę wrzucać ciekawe strony.
    • Czy możecie polecić jakieś niebanalne nowoczesne lampy sufitowe (nie żyrandole) do dużego salonu, około 30m2 o wysokości 3,5m? Potrzebne mi coś naprawdę nowoczesnego i o dużej średnicy. Lampy będą dwie zlokalizowane w pobliżu narożników salonu po jego przekątnej. Podoba mi się taka, ale boję się, że będzie za mała i zgubi się na tej powierzchni: www.oswietlenie-lampy.com.pl/sklep/oswietlenie-nowoczesne/lampy-sufitowe/artemide-edge-paretesoffitto-21 Aaa i dobrze by było, żeby kosztowała do...
    • Jeśli lubisz klimaty orientalne, a znudziły Ci się już supermarketowe kwadratowe papierowe lampki zerknij na www.levanti.pl znajdziesz tam lampy bambusowe (kinkiety, żyrandole i stojące), ręcznie robione. Ciekawe wzornictwo w różnych kolorach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się