Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      lampa

lampa

(7 wyników)
    • wklejajcie kochani linki jakie lampy na sufit sa obecnie na czasie, jakie wy macie, jakie plecacie? Dziekuje.
    • Czy może znacie jakiś sklep (Gdańsk) lub internet gdzie dostałabym lampy tzw. "Zwisy" do łazienki nad blat z umywalka. Chodzi mi o czerwone klosze. śr. mniej więcej 15 cm lub troche mniejsze. Przeszukałam allegro i wynik słaby. W wiekszości są biale klosze.
    • jaka lampe wybrac do kuchni o wymiarach 4 x 5??? Sciany sa w kolorze zółtym. Myslimy o takiej www.lampyy.pl/galeria/1187-ljw_5zb_wiszaca.html Jest oryginalna. JAk myslicie,czy bedzie pasowała??
    • Kuchnia biała z mocnym, drewnianym blatem i napadło mnie na takową lampę nad stół. Ściana w tle kuchni właśnie błękitno-turkusowa.
    • Witam wszystkich Mam nie lada problem z moim aneksem kuchennym. Proszę o uświadomienie mnie jak to kolorystycznie powinno pasować do siebie z jadalnią. Marzy mi sie waniliowa kuchnia fronty "ekrany". krzesla do jadalni mam juz dawno kupione wygladaja tak www.allegro.pl/item474253044_rattan_krzesla_dwa_kolory_solidne_i_ladne_wyprze.html tyle ze kolor jest ciemy jak na jednym z obrazkówk. Lampa w kuchni będzie wyglądać tak: www.topstylowe.pl/sklep_foto/big/2315.jpg i czy w jadalni...
    • Czy mają Państwo jakieś doświadczenie w stosowaniu lamp typu Led zamiast halogenów? Czytałam opinie,że lampy te mają raczej zastosowanie dekoracyjne a mniej nadają się do oświetlenia np.blatów roboczych ze względu na zmęczenie wzroku spowodowane minimalnym miganiem. Rozważam ich użycie ze względu na mniejsze zużycie energii w kuchni nad blatem właśnie.
    • Mam problem. Córka uparła się, aby zamontowac sobie w pokoju wiszącą lampę z papieru ryżowego. Dopuszczalna moc żarówki w takiej lampie to 60W. W tej chwili w pokoju wisi lampa z zarówką o mocy 200W i daje odpowiednie światło. Córka przekonuje mnie, że wystarczy użyć żarówki energooszczędnej o niskiej mocy a będzie tak samo jasno. Czy to możliwe??? Czy takie żarówki pasują do standardowych oprawek??? Jakiej mocy żarówkę energooszczędną należy zamontować zamiast zwykłej 60W??? Bar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się