Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      lekarz ginekolog

lekarz ginekolog

(13 wyniki)
    • Szukam dobrego lekarza ginekologa w Warszawie. Dodam że chodzi o problemy endokrynologiczne (tarczyca, przekwitanie). Jeśli możecie kogoś polecić, będę wdzięczna za namiary na dobrych lekarzy.
    • Wiadomo ze lekarza ginekologa wybiera sie tak jak rodzinnego. Ale jesli chce zmienic swojego lekarza co musze zrobic? Czy musze odwiedzic mojego dotychczasowego lekarza i sie wyrejestrowac czy moze to wyglada tak jak ze zmiana lekarza rodzinnego? Tzn juz u nowego lekarza wypelnia sie wniosek o zmianie lekarza i wszystko zalatwione... z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
    • Czy mógłbym prosić o kilka słów na temat pigułek Microgynon? Czytałem trochę o nich w Internecie, ale prosiłbym jeszcze o parę słów od Państwa. Przy okazji mam takie pytanie do lekarzy ginekologów. Do ginekologa poszedłem razem z moją dziewczyną, której pigułki miały być zapisane. Chciałem iść razem z nią, ponieważ sam dużo nie wiem na ten temat i chciałem się dowiedzieć przy okazji od lekarza oraz zadać parę pytań, aby się doinformować. Jednakże zostałem od razu stanowczo wypros...
    • tez po nowym roku ponieśli ceny wizyt? Mój podniósł się aż o 20 zeta.
    • Jestem w 6 tygodniu ciąży. Moja lekarka przepisała mi duphaston- 1 tabletka dziennie. ( nie mam żadnych plamień ale mam zdiagnozowane pco). Wyczytałam że ten lek w niektórych krajach , np. w usa jest zakazany dla kobiet w ciąży bo może powodować wady płodu oraz maskulinizację płodów żeńskich. czy powinnam przestać brać ten lek?
    • Hejko, Może znacie jakiegoś dobrego specjalistę ginekologa - połoznika w Zabrzu???? Pozdrawiam cieplutko. kralik29
    • Witam!Lekarz ginekolog stwierdził kolezance ze ma zdrowy jeden jajowód ale pecherzyki rosna ale nie po stronie tego dobrego jajowodu.Stwierdził ze to całkowice wyklucza zajscie w ciaze i stad moje pytanie moze ktos mi pomoze czy faktycznie to prawda?Czy w takiej sytuacjie nie moze liczyc na potomstwo!Dziekuje serdecznie z góry za odpowiedzi!
    • hej. czy dla was dziewczyny ktore bierzecie pigułki lekarze ginekolodzy robili badanie przed ich wypisaniem? bo mi nieee. i już od roku biore microgynon 21 . czy to w jakiś sposob może mi zaszkodzić? mam poprosić mojego gina żeby zrobił albo skierowal mnie na takie badania? i na jakie konkretnie?
    • Witam, bardzo prosze o informacje nt.: 1. czy istnieje mozliwosc wykazania blony dziewiczej na zdjeciu usg lub innym? 2. czy laik (nie lekarz) jest w stanie dostrzec blone dziewicza podczas badania ginekologicznego (tzn. przy pomocy lekarza ginekologa)? -3. czy lekarz ginekolog moze zgodzic sie na prosbe pacjentki na uczestniczenie w badaniu narzeczonego pacjentki i pokazac blone? moj narzeczony jest jej ciekawy a ja nie widze problemu, by te ciekawosc sobie zaspokoil..:) Z g...
    • wybieram sie lekarza ginekologa, po raz pierwszy nie bedzie to wizyta prywatna, tylko taka za ktora zaplaci kasa chorych - no w koncu to sa tez moje pieniadze, bo ZUS ciagnie sporo. wizyta i badanie sa bezplatne, ale gdybym chciala zrobic cytologie to musze zaplacic, bo kasa tego nie pokrywa. Czy dla kasy nie leszym wyjsciem byloby placic za te badania, a nie pozniej leczyc pacjetki chore??? dla mnie jest to logiczniejsze, ale moze ja sie nie znam..........
    • Drogie mamy, czy znacie jakiś rewelacyjny medykament na tą przypadłość? Ja mam takie nerwy przed okresem, że od zmysłów odchodzę, tak mi na głowę wali.
    • Witajcie, mam pytanie: kiedy lekarz ginekolog moze w zwyklym rutynowym badaniu stwierdzic ciaze? Czy 7 tydien to wystarczajacy "wiek" ewentualnej ciazy, zeby ginekolog wyczul powiekszona macice etc.? Pytam, bo uslyszalam dzisiaj od lekarza: "zadnej ciazy tu nie widze" (jest to mozliwe), ale nikt mi nie powiedzial: nie ejst pani w ciazy z cala pewnoscia ani nie skierowal na usg... co o tym myslicie? pozdrawiam miekka
    • Witam! Mam taki problem. Chcę zdążyć z zabiegiem operacyjnym przed urlopem lekarza i muszę dostać jak najszybciej miesiączkę. Nie stosuję antykoncepcji hormonalnej, także nie mam możliwości nic tu zamanipulować tabletkami. Może macie jakiś sposób na przyspieszenie miesiączki chociaż o kilka dni? I tak na mraginesie zapytam gdzie jest pani doktor? To jakiś urlop czy opuściła forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się