Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      lekarz ginekolog

lekarz ginekolog

(5 wyników)
    • Witam! Czy któraś z Was mogłaby mi z czystym sumieniem polecic lekarza ginekologa z Białegostoku?Chodzi mi o takeigo który wysłucha i rzetelnie odpowie na moje pytania i przede wszystkim zacznie coś robic. Pomózcie prosze
    • Prosze o opinię o lekarzach ginekologach leczących niepłodność z Wrocławia i okolic. Pozdrawiam. Anka
    • Proszę o opinię o lekarzach ginekologach leczących bezpłodność z okolic Katowic,Mysłowic lub Tychów.
    • szok!(6)

Bylam dzis na badaniu hormonow i odrazu chialam sie zapisac na drugo z kolei wizyte do ginekologa-endokrynologa. I tu przezylam szok. Okazalo sie ze na wizyte moge sie zapisac ale dopiero na LIPIEC!!! bo wczesniej juz nie ma miejsc! Wynik badania bede miec w przyszlym tygodniu a wizyte w lipcu. To mi sie nie miesci poprostu w glowie. Wiecie moze gdziw Warszawie przyjkmuje jakis konkretny lekarz ginekolog-endokrynolog??? I najlepiej państwowo. Pozdrawiam!
    • Wiele lat temu usunęłam ciążę. Nie miałam innego wyjścia. Niedawno szczęśliwie wyszłam za mąż i teraz jako młoda mężatka chciałabym wiedzieć, czy będę mogła jeszcze mieć dzieci. Czy może to ustalić mój lekarz ginekolog, czy raczej muszę sie poddać jakims specjalistycznym badaniom, jesli tak to jakim i gdzie? Bardzo prosze o jakąs podpowiedz. Z góry dziękuję Emily

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się