lima

(19 wyników)
  • Czy może ktoś zna dobrego lekarza w cm lim?
  • Witam, zostały mi polecone dwie lekarki z Cm LIM na ul. Domaniewskiej to Urszula Sterna-Butrym i Dominika Herlenius-Sawicka.Czy któraś z was była u jednej z nich? może prowadziła wam ciążę.Jesli wiecie coś na temat tych lekarek to piszcie, z góry dzięki :)
  • Witam, Ktory ginekolog w Centrum medycznym LIM w Warszawie jest godny polecenia? A do ktorego lepiej nie isc? Bede wdzieczna za info :-)
  • W najbliższych dniach planuje wizyte u ginekologa kompletnie nie jestem zorientowana w tymw szystkim. Czy któraś z was leczy sie w CM Lim med? I mogłaby mi polecić Panią doktor do której mogę spokojnie isc na 1-wszą wizytę? Na jakiej zasadzie mozna sie tam zapisac? Czy trzeba wykupic pakiet czy istnieje mozliwosc wizyty jednorazowej? Moze ktoras z was wie jakie maja tam ceny takich wizyt? Z gory dziekuje za odpowiedzi...
  • Witam, czy znacie lekarzy ginekologów przyjmujących w tym centrum? Barbara Bałociak, Magdalena Konarska, Robert Mayer
  • Czy możecie polecić ginekologa z Lim Centrum Medyczne - Marka Polkowskiego?
  • Czy ktos moze polecic mi dobrego lekarza od USG w LIM-ie? Pozdrawiam Anja
  • Proszę poleccie mi dobrego ginekologa ednogrynologa w tych przychodniach. Mam klopoty z hormonami, rosna mi wasy i broda. Bylam juz u 4 edno i każdy mowi inaczej. Ostatni zapisal mi Femoden . ?????
  • Witam, Potrzebuję dobrego sprawdzonego lekarza dermatologa (starszne zmiany trądzikowe w wieku 30 paru lat)i ginekologa z CM LIM Warszawa. Możecie kogoś polecić? Z góry wielkie dzięki, Dominika
  • Szukam w CM-Lim ginekologa, ktróy "specjalizuje się" nie tylko w ciąży. Mam nadzieję, że takowy nie będzie mi już potrzebny:-)Jestem szczęśliwą posiadaczką trójeczki dzieciaczków. Wskazany taki co się zna na nadżerkach-posiadam, antykoncepcji-wyrobiłąm już normę itp.
  • Witam!!! Proszę o opinie na temat tej Pani doktor... Chcę sie wybrać do dobrego ginekologa i czytalam troszke na forum, mimo to są sprzecznosci. Wasze opinie i spostrzeżenia będą napewno pomocne, pozdrawiam Beata.
  • bardzo prosze- podajcie namiar na dobrą gin. w CM LIM. TAm jest chyba z 20tu ginekologów i oczywiście panie w recepcji nikogo nie preferują i nie rekomendują. Dzięki!!
  • Witajcie! Szukam dobrego ginekologa w CM LIM w Warszawie w Marriottcie. Nie do prowadzenia ciąży, tylko do antykoncepcji itd. Czy możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam!
  • Witajcie, poradźcie mi u kogo najlepiej leczycyć się w LIM-ie. Wiem że ta klinika wielokrotnie pojawiała się w wątku "lista najlepszych ginekologów" ale są to dane sprzed wielu miesięcy i obawiam się że wielu z tych lekarzy już tam nie przyjmuje. Będę wdzięczna za jakieś sugestie.
  • Witam serdecznie!!!! Bardzo proszę o namiary na dobrego ginekologa w Limie w Warszawie. Pozdrawiam!!!
  • proszę, polećcie jeżeli tylko macie kogoś sprawdzonego... bo niedługo będę jak upiór wyglądać ;-) pozdrawiam!
  • Dziewczyny Czy mozecie polecic dobrego ginekologa z tej przychodni? Ewentualnie z ich drugiej przychodni na Domaniewskiej. W watku o ginekologach znalazlam 2 nazwiska, ale ci lekarze juz tam nie pracuja. Pomozcie. Z gory dzieki
  • Gdzie obecnie przyjmuje dr Antepowicz oprócz Szpitala Bielańskiego. Niedawno przyjmowała w Medycynie Rodzinnej na Myśliborskiej. Wiem , że w tej chwili "poszła na swoje", ale gdzie. Jeśli ktoś wie to proszę o informację PZDR
  • Szukam dobrego gineca w warszawie. moze byc praktyka prywatna. dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się