karmelekone 21.03.08, 11:22 Czy możecie polecić ginekologa z Lim Centrum Medyczne - Marka Polkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssssss Re: Marek Polkowski Lim Center IP: *.tpnet.pl 21.03.08, 11:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 i wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
karmelekone Re: Marek Polkowski Lim Center 21.03.08, 12:45 Szukałam na tym wątku - nie ma żadnej wiadomości na temat ginekologa Polkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-iskra Re: Marek Polkowski Lim Center IP: *.devs.futuro.pl 21.03.08, 16:22 hej, ja byłam u tego lekarza jakiś czas temu. On przyjmuje chyba tylko w przychodni przy Domaniewskiej. Przesympatyczny, miły, konkretny facet. Byłam bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił potrzebne badania, wypytał o wszystko, odpowiedział wyczerpująco na moje pytania. Wizyta przebiegła w bardzo komfortowej i miłej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelekone Re: Marek Polkowski Lim Center 25.03.08, 15:19 dzięki bardzo za wyczerpującą odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś