Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      lima

lima

(7 wyników)
    • Szukam dobrego, zaufanego pediatry, który przyjmuje w Centrum Medycznym LIM albo ewentualnie Medicover, w Warszawie. Będę wdzięczna za rekomendacje! Pozdrawiam, Czuła
    • Moze znacie jakiegos gastrologa dzieciego, ktory przyjmuje w jednym z tych centrów medycznych? Pilnie prosze o namiary. Corka ma 7 tygodni i podwyzszone proby watrobowe (ponad 100) oraz bilirubine, mamy skierowanie do szpitala, ale termin dopiero za 2 tygodnie, wiec chcialabym wczesniej, zeby ktos ja zbadal i zlecil wszystkie badania w miedzyczasie, ktorych zrobienie jest mozliwe poza szpitalem w ramach pakietu medycznego, ktory mam.
    • skończył mi się już macierzyński, teraz jestem na urlopie wypoczynkowym a potem pewnie wezmę trochę wychowawczego. Pomyślałam, że można zmniejszyć ilość potrzebnego darmowego wychowawczego jeśli dostałabym L4 (wypoczynkowy jest automatycznie przerywany i przesuwany o okres trwania L4). Czy któraś z Was może podpowiedzieć kto z lekarzy LIM W-wa zrozumie i pomoże?
    • Szukam dobrego, takiego narawde sprawzonego padiatry w CM Lim. Zuzia konczy w piatek 6 tygodni i juz czas na szczepionki i badania, wiec od razu chcialabym dobrze trafic do pediatry "z krwi i kosci"...:-) Moze ktoras z Was moglaby takiego lekarza polecic? Bylabym wdzieczna... Pozdrawiam, Grazyna. Podaje jeszcze adres mailowy: gfk@kaoz.pl a moze ktoras wie czy jakis pediatra ze szpitala Sw. Zofii przyjmuje prywatnie? Jesli tak to prosze o "namiary". Dziekuje z gory:-)
    • Dziewczyny, Mój syn od urodzenia ulewa, ale to podobno bardzo typowe. Jednak im starszy, tym gorzej to wygląda. Teraz ma 5,5 miesiąca i nie tylko ulewa zaraz po zjedzeniu (cały czas karmiony tylko piersią), ale wymiotuje wielokrotnie w godzinę, a nawet dwie od momentu karmienia. Byłam już u kilku pediatrów, ale wszyscy ten problem ignorują tłumacząc to w zależności od własnych upodobań: a to tym, że dziecko łyka powietrze podczas karmienia, a to, że akurat ma jakąś infekcję i p...
    • cześć dziewczyny czy któraś z was mogłaby polecić jakiegoś dobrego pediatrę z LIM w Wawie? Będzie to moja pierwsza wizyta u lekarza z małym Stefankiem po powrocie ze szpitala :-) z góry dziękuję kasia
    • Dziewczyny, czy któraś z Was może mi polecić dobrego neonatologa, ew pediatrę dla najmłodszych (niemowlaka) w CM LIM? Będę b. wdzięczna. pzdr Fulvia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się