Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      ludziom

ludziom

(13 wyniki)
    • Namnożyło się tych sklepów z używaną odzieżą (zwanych ciucholandamiw, lumpeksami i tym podobnych). Gdzie się nie obejrzeć to pełno ogłoszeń typu sprzedam odzież na kilogramy za 10 zł za kg. Na Favore.pl jest pełno takich ogłoszeń www.favore.pl/cat181214_odziez-uzywana.html Ale nie w tym rzecz. Większość z nas myśli, że do ciucholandów chodzą prości i biedni ludzie. To jest nietrafione myślenie i stereotyp. Nie tak dawno widziałem rodzinkę, która podjechała eleganckim samochodem pod lump...
    • Niektórzy się oferują niesort za 7 -12 zł!Wielu polaków mieszkających w Anglii szuka naiwnych idiotów,uważajcie.Kupując w hurtowniach angielskich cena na ogól jest zbliżona 3,3 -4,2zł.Jeśli komuś bardzo zależy na nie przebranym niesorcie,a chciałby kupić to nie ma sprawy,możemy się dogadać jak człowiek z człowiekiem zamówić większą partię i podzielić np.na 3 osoby.towar i hurtownik są sprawdzeni i pewni , żadnych przekrętów,żadnego wybierania co do towaru nie można narzekać. A ...
    • Cream(5)

Witam, Szukam 2-3 stałych osób do współpracy, które są zainteresowane cream Pracuje w sortowni i jestem wstanie przygotować 10-15 kg bardzo dobrego cream-u pod zamówienie Cream Sukienki- tuniki 50 zł/kg Cream Dziecko 50 zł/kg Cream bluzki 50 zł /kg Crem kurki/płaszcze/marynarki wiosna- lato 45 zł/kg Jestem w stanie przygotować z każdego wyżej wymienionego typu po 10-15 kg w ciągu od 5-10 dni. Towar jest pochodzenia Angielskiego i Szkockiego. Zainteresowane osoby proszę o kontakt te...
    • Czy młodzi pracownicy potrafją utożsamić się z firmą i jednocześnie wpływać na jej rozwój?W mojej firmie jest z tym ciężko.Głównie jestem zadowolony z pracy Pań około pięćdziesiątki.Dbają o wizerunek,wzrost firmy.Dbają o swoją pracę,zależy im na pracy krótko mówiąc.Młodzi podchodzą do pracy jak by robiłi mi wielką łaskę.Może ktoś napisze o swoich doświadczeniach w tym temacie.
    • Bardzo proszę o pomoc, poszukuję od dłuższego czasu dobrej hurtowni z końcówkami kolekcji, najlepiej z metką. Głównie interesuje mnie Zara, Stradivarius, Mexx, Next.
    • Witam JESTEŚMY FIRMĄ ZAJMUJĄCĄ SIĘ EXPORTEM ODZIEŻY UŻYWANEJ DO POLSKI. NASZ TOWAR SKUPUJEMY BEZPOŚREDNIO OD DOMOWNIKÓW NA TERENACH ŚRODKOWEJ ANGLII PO CZYM ORGINALNY WYSYŁAMY DO POLSKI. W NASZEJ OFERCIE POSIADAMY TYLKO DOOR TO DOOR. SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWANYCH Z CALEJ POLSKI. GWARANTUJEMY DOBRY ORAZ ORGINALNY TOWAR DZIĘKI CZEMU MAMY NADZIEJĘ NA DŁUGOTRWAŁĄ ORAZ STABILNĄ WSPÓŁPRACĘ Z NASZYMI KLIJETAMI. ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O KONTAKT MAIL...
    • Słabe miesiące zimowe mamy za sobą.Mamy połowę kwietnia a obroty w sklepie o 30% niższe ,miesiąc do miesiąca i rok do roku.Nie znam nikogo z branży.Czy to tendencja ogólna,czy ja robię jakieś błędy.Pogadajmy.
    • Do podziału całego tira.Nie stać mnie jeszcze na 19 ton, też ryzyko, udało mi znalezć z trudem hurtownika w Anglii.Towar to door to door,jest jeszcze super sort, ale bardzo drogi.Towar wysyłany jest przez hurtownika do ceny doliczany jest transport 800 funtów,czyli na łebka 6 ton plus 260f transport.Jestem z Pomorza i żeby nie wchodzic sobie na głowę wolałabym ludzi z poza mojego woj.Pozdr.
    • czy ktos wie jakim niesortem oni handluja.Maja Anglie i Skandynawie.Prosze o opinie!
    • WITAM, HANDLUJE CREAMEM OD 4 LAT ALE TAKIEGO ZASTOJU JASK TERAZ TO NIE BYLO NIGDY, TOWAR LADNY WISI A LUDZIE TYLKO MARUDZA, SAMI NIE WIEDZA CZEGO CHCA ??? CZY TO PRZESYT TOWAREM CZY BRAK KASY, JAK JEST U WAS???
    • Przed świętami obawiam się że nawet towar się nie wróci.U mnie nie ma kompletnie ruchu , a u was?
    • Witam, Czy moglibyśmy rozpocząć dyskusję( nie pyskówkę) na temat rozwoju i przyszłości branży odzieży używanej. Jakie widzicie szanse dla tego biznesu a jakie zagrożenia. Tylko nie piszcie, że hurtownicy to oszuści, bo prawie wszyscy według tego forum mają "syf" bo podejrzewam, że towar nie będzie lepszy, dopóki nie skończy się handel posklepówką i wszyscy polacy wyjadą z niemiec i wysp brytyjskich bo po pojawieniu się tam polaków wszystko zaczęło się psuć. Poza tym to często tam dochodzi ...
    • Wiem że wiele osób na tym forum szuka dobrego towaru.Ja również do nich należę.Wczoraj pojechałam do korditexu i cóż moge powiedzieć więcej.DAWNO już nie widziałam tak ładnego towaru za taką cenę.Dlatego z czystym sumieniem polecam wszystkim.Poza tym przemiła obsługa.Na prawdę inne hurtownie powinny brać z nich przykład i oby więcej tak uczciwych dostawców.KORDITEX-tak trzymać już wasza stała klientka pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się