Forum Gospodarka Aukcje internetowe
ZMIEŃ
      ludziom

ludziom

(4 wyniki)
    • ALLEGRO!!! TAK NIE MOŻE BYĆ ŻEBY WYBIERALI SOBIE SPRZEDAJĄCYCH!!! TO KUPA PAJACÓW NA USŁUGACH AFRYKAŃCÓW!!! MASAKRA USÓWAJĄ AUKCJĘ A ZA 2 DNI POJAWIA SIĘ AUKCJA Z TYM SAMYM TOWAREM TYLKO WIĘKSZE CENY PRAWDOPODOBNIE WYSTAWIAJĄ JE "CZŁONKI" z allepatafiany BLOKUJĄ , ZAWIESZAJĄ KONTA BEZ PODANIA PRZYCYNY MYŚLĄ ŻE SĄ BEZKARNI!!! TYSIĄCE OSÓB JEST W TAKIEJ SYTUACJI!!! CZY JEST NA ICH POSTĘPOWANIE JAKIEŚ PRAWO ?? PRZECIWNICY POSTĘPOWANIA allegro ŁĄCZMY SIĘ I ZRÓBMY COŚ Z TYM WSPÓLNI...
    • zablokowano mi konto podając taką przyczynę: "Witamy, Konto o nazwie "***" zostało zablokowane, wszystkie wystawione przedmioty automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane. Powodem jest korzystanie z wielu kont na Allegro niezgodnie z obowiązującymi zasadami. Choć jedna osoba może korzystać z kilku kont (zarejestrowanych na poprawne, własne dane osobowe), musi przestrzegać przy tym pewnych reguł (więcej informacji). Nie można s...
    • A ja o komentarzach z innej strony. Zrobiłam chyba pięćsetny już zakup na allegro i trafiłam na paskudnego sprzedajacego. Powinnam mu wystawić WIELKI NEGATYW, no ale ja też taki w zamian dostanę. Nie akurat zasłużony. No i po co ten cały system komentarzy? Kiedy i tak wielu waha się z wystawieniem negatywa? Nie wiem co robić, bo wypadałoby ostrzec jednak innych. Ale mam same pozytywy bo kupowałam u uczciwych ludzi i sama uczciwie sprzedawałam. Mam dylemat
    • Witam Przed chwilą dostałam maila, że wszystkie moje aukcje zostały usunięte, bo znajdują się na liście towarów warunkowych. Jestem dziennikarzem, umiem czytać po polsku, dokladnie zapoznalam sie z regulaminem, poza tym sprzedaje juz od wielu lat, sprzedaje rozne rzeczy, ostatnio zegarki i kremy Lancome i Shiseido, wszystkei rzeczy sa w 100 procentach oryginalne, przywiezione przeze mnie, nabyte w legalny sposob i sprzedawane. Ja nie winduje cen, gdyz sprzedazy nie traktuje j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się