Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      matury

matury

(5 wyników)
    • Czy są na tym forum osoby, które znalazły pracę umysłową będąc po samej maturze? (i nie będąc jednocześnie studentem/ką). I jeśli tak, to jako kto pracujecie?
    • Witam. Gdzie w Warszawie można szukać pracy po maturze? Wybieram się tam bo u mnie w mieście nie ma pracy. Będę też studiował zaocznie. Nie wiem wogóle od czego zacząć. Może ktoś był w podobnej sytuacji jak ja?
    • Na jaką pracę może liczyć w Warszawie 22latek z maturą i uregulowanym stosunkiem do służby wojskowej, ale bez doświadczenia? Interesuje mnie przede wszystkim jakiego rodzaju to może być praca, zarobki mają drugorzędne znaczenie.
    • Mam 38l. Po zwolnieniu z zkładu pracy ( pracowałam w polgrafi) przez 4.5 roku pracowałam jako opiekunka ( bez umowy ). Teraz spotykam się z takim twierdzeniem potencjalnych pracodawców że przez te lata nic nie robiłam, przeciez nie mam dokumentów. Że ja po takiej przerwie nie nadaje się już do pracy, nawet jeden odłożył słuchawkę. Zaznaczam, że mam tylko wykształcenie średnie ( bez matury ). Ostrzegam, jeżeli jesteście już w pewnym w...
    • Mam 35 lat, wyksztalcenie zawodowe (nie chce pracowac w zawodzie),j. rosyjski- dobry, robilam w zyciu rozne rzeczy bez udokumentowania. Czy jest praca z takim zyciorysem jak moj, bo juz stracilam nadzieje.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się