Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      metroseksualni

metroseksualni

(8 wyników)
    • Pare razy zostało użyte to określenie na tym forum. Co ono oznacza i skąd sie wzieło?
    • osobiście ich nie lubię, fuj, jak na nich patrzę to mi się odechciewa. Za bardzo mi pedałów przypominają, taki babo-chłop, co nic oprócz ubrania i umycia nie potrafi
    • widzę ich na ulicach. wszędzie ich pełno. włoski ułożone, torebka dobrana do butów. i wiecie co? zastanawiam się jak taki facet moze się podobać? nie żebym gustowała w niedomytych brudasach ale czemu czemu faceci robią się męskie lalki barbie? dlaczego tak mało facetów wygląda normalnie? kurna chyba za dużo hormonów w tych kurczakach jest zdecydowanie
    • Nie sadzicie ze metroseksualni faceci sa zagrozeniem dla meskiego gatunku? Kto sie zgodzi?
    • co Was sklania do bycia takimi? to jest okropne, okropne! robicie z siebie w ten sposob baby.
    • [b]Witam Panowie![/b] Od dłuższego czasu poszukuję jakiegoś dobrego żelu/kremu do golenia i niestety trafić na owe produkty nie mogę. O co chodzi w dobrym, ano chodzi o to, żeby dobrze zmiękczał zarost. Jest to chyba bardzo ważne, jeżeli chodzi o sprawy golenia zarostu na twarzy. Czekam na Wasze propozycje i z góry dziękuję.
    • Podejrzałem właśnie informacje o stronie - wcześniej nie przyszło mi do głowy, żeby coś takiego sabie poczytać. Można je obejrzeć klikając na stronie forum prawym przyciskiem myszy (byle nie na żaden link) i wybierając "Pokaż informacje o stronie". W zakładce "Ogólne" można przeczytać jaka jest ustalona przez Administrację Portalu temetyka forum. Okazuje się, że kluczowe słowa dla FM to: mężyczyzna, metroseksualni, macho, partner. Zastanowiło mnie co może oznaczać wyraz "mężyczyzna" - z...
    • bycie gejem jest trendy, swiadczy o tym metrosexualnosc heteroseksualisci ktorzy robia sie na gejow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się