one.last.dance 16.08.07, 13:21 co Was sklania do bycia takimi? to jest okropne, okropne! robicie z siebie w ten sposob baby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robaczek-parszywek Re: faceci metroseksualni 16.08.07, 13:22 nie zebym był metrosexualny , ale moim zdaniem Wszelkie dzialania facetów maja zawsze ten sam cel. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: faceci metroseksualni 16.08.07, 14:41 co Was sklania do bycia takimi? to jest okropne, okropne! robicie z > siebie w ten sposob baby. tzn co? przeszkadza ci ze facet dba o siebie?? rozumiem, ze wolisz takich trcoeh bardziej zaniedbanych..najlepiej od cepa.. Odpowiedz Link Zgłoś
one.last.dance Re: faceci metroseksualni 16.08.07, 14:45 zdecydowanie wlasnie takich wole. jak przychodze do kolegi i widze go lezacego na kanapie z ogorkami na twarzy to mi sie po prostu wnetrznosci ze smiechu skrecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fruttini Re: faceci metroseksualni 16.08.07, 15:15 ja zdecydowanie wolę takich którzy dbają o siebie niż śmierdzących z brudnymi paznokciami, tłustymi włosami i wielkim brzuchem od piwa... aczkolwiek uważam że przesada w żadną stronę nie jest dobra:-) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 11:19 no coz..zakladam, ze ty jako prawdziwy facet nie uzywas dezodorantow, mydla, nie chodzisz do frazjera, nie golisz sie i zakladasz przez tydzien te same majty i skarpety. > zdecydowanie wlasnie takich wole. jak przychodze do kolegi i widze > go lezacego na kanapie z ogorkami na twarzy to mi sie po prostu > wnetrznosci ze smiechu skrecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: faceci metroseksualni 16.08.07, 19:17 zalezy jak sie na to patrzy..oni przynajmneij sie myja;p Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 09:50 Ja też uważam, ze facet powinien pozostać facetem a nie kreować się na troche gorsze wydanie kobiety. Nie zniosłabym tego, by moj facet stał dłużej przed lustrem niż ja, gdyby chodził do kosmetyczki i jakieś zabiegi upiększajace.Wiadomo, jeżeli męzczyzna ma problemy z cerą no chcac niechcąc musi chodzic do kosmetyczki ale jeżeli nie musi... Chłopaki to nie zachęca do znajomości z Wami, ale jedynie odstrasza przynajmnie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 11:21 a przeszkadza ci ze np sie czeszy czy idzie do fryzjera? lub ewentualnie uzywa dezodorantui?...pewnie tak... bo najpewniej prawdziwy mezczyzna nie moze uzywac dezodorantow, te sa dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
sinrena Re: A może mi ktoś ten termin w ogóle wyjaśnić??? 19.08.07, 08:19 pl.wikipedia.org/wiki/Metroseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 16:32 one.last.dance napisała: > co Was sklania do bycia takimi? to jest okropne, okropne! robicie z > siebie w ten sposob baby. każdy robi to co lubi, może nie jestem typowym metro ale np. używam balsamów , gole włosy pod pachami , czasem chodzę na solarium, wybieliłem zęby - i moge powiedzieć że czuje się lepiej gdy jestem zadbany , mam większą samoocenę bo jakoś mnie nie odpowiada wizerunek: spocony facet , koszulka na ramiączkach i mięsień piwny + fotel i tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 16:55 grzehuu napisał: > może nie jestem typowym metro ale np. używam balsamów , > gole włosy pod pachami , czasem chodzę na solarium, > wybieliłem zęby - i moge powiedzieć że czuje się lepiej > gdy jestem zadbany , mam większą samoocenę bo _____________________________________________________ A później się dziwisz, że Cię biorą za geja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=55046679&a=55048947 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 19:12 Macie problemy naprawde. Tylko pogratulować wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaartura Re: faceci metroseksualni 17.08.07, 21:10 zdaje sie ze co poniektorzy myla pojecia-facet zadbany to nie "metruś"!! normalny facet dba o siebie w granicach normy,cwiczy,uprawia jakis sport,jest umyty,ma zadbane dlonie,zeby,pachnie dobra woda[nie znaczy od razu ze najnowszym Armanim:PP],dobrze sciete wlosy,czyste ciuchy. natomiast u metro to wszystko jest przejaskrawione i dazace w kierunku zniewiescienia i absurdu-regulowanie brwi manicure i pedicure[tak tak:)],depilacja,nawet lekki makijaz na twarzy-plus odpowiednie ciuszki- obcisle spodenki,sexy sweterki okularki na pol twarzy od Gucciego-trudno oddac klimat do konca ,to trzeba zobaczyc:P takim metro jest Beckham na pewno,a z polskich- aspiruje radzio majdan np Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: faceci metroseksualni 18.08.07, 14:43 markus.kembi napisał: > grzehuu napisał: > > > > może nie jestem typowym metro ale np. używam balsamów , > > gole włosy pod pachami , czasem chodzę na solarium, > > wybieliłem zęby - i moge powiedzieć że czuje się lepiej > > gdy jestem zadbany , mam większą samoocenę bo > _____________________________________________________ > > A później się dziwisz, że Cię biorą za geja: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=55046679&a=55048947 Teraz mam na to wylane co sądzą o mnie inni, nie jestem metro , tylko lubię o siebie dbać i tyle ( ale znam umiar ) :) np. będąc ostatnio we Francji i Hiszpanii zaskoczył mnie fakt że tam są modne koszulki lub T-shirt w odcieniu różu w Polsce facet w rózu uchodzi za pedała... więc cos tu jest nie tak... (\ /) (^.^) (")_(") Odpowiedz Link Zgłoś
lllll222 Re: faceci metroseksualni 19.08.07, 08:23 grzechuu ,bo w Polsce maja ludzie opozinony zaplon Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: faceci metroseksualni 21.08.07, 09:28 grzehuu napisał: > będąc ostatnio we Francji i > Hiszpanii zaskoczył mnie fakt że tam są modne koszulki lub T-shirt w odcieniu > różu w Polsce facet w rózu uchodzi za pedała... więc cos tu jest nie tak... Przesadzasz, we Warszawie teraz co drugi facet nosi różową koszulę/ t-shirt. Aż mnie to wkurza, bo przestałem być oryginalny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: faceci metroseksualni 19.08.07, 20:55 hmmmm facet musi być zadbany mieć swój styl i dbać o higienę (bo nic bardziej mnie nie odstrasza jak brak estetyki). Ale nie jak baba! Żadnego solarium, żadnych maseczek Odpowiedz Link Zgłoś
hermion Re: faceci metroseksualni 20.08.07, 10:12 Bycie metro nie jest niczym złym. Ani nikogo to nie rani, ani nikogo nie obraża. To chyba lepiej jeśli facet ładnie pachnie, jest zadbany i dobrze ubrany. Dajcie sobie spokój. Mnie osobiście nie stać na pycie w 100% metro, ale staram się! hermion Odpowiedz Link Zgłoś