-
Ja uprzejmie poproszę zeby ta pani ktora mi doradziła miętusa powiedziała mi co ja mam teraz z nim zrobić :D:D:D
ja planuję usmażyć, ale weszłam na wujka gugla i tam sa same przepisy na mietusa w warzywach, pieczarkach, sosach itp, nie ma ani jednego przepisu na smazenie, czyli czym obsypać, co do niego pasuje itd.
w całości czy w dzwonkach????
-
Mam smacznie brzmiący przepis na zupke z miętusa (któraś z Kuchni), nie wiem
jednak czy uda mi się "ustrzelić" tę rybę. Czy w zamian mogę użyć innej
dowolne ribuli, czyteż sugerujecie jakiś konkretny gatunek?
Co w miętusie jest takiego czego nie ma w innych? :))
-
Cześć dziewczyny,
chciałam dzisiaj na obiad zrobić kotleciki z ryby, ale po rozmrożeniu jej
zapach niemal zwalił mnie z nóg. Ja wiem, że Miętus ma charakterystyczny
aromacik itd. ale czy to normalne, że jest aż tak mocno rybi?
Waham się teraz, wywalić czy zjeść? Na razie mocze w mleku i czekam na jakieś
pomocne uwagi.
-