miednica

(4 wyniki)
  • pani doktor dziekuje za poprzednia odpowiedz,mam endometrioze i cyste na jajniku,mimo tego zaszlam w ciaze i jestem w 1 miesiacu,ale od momentu kiedy mial sie pojawic okres do teraz mam albo silne bole calej miednicy,odbytu albo jajnikow i podbrzusza.czy taki moze bc objaw przy endometriozie,gdy wczesniej tez mialam ciagle bole i czy moga one ustapic?obawiam sie oby wszystko bylo w porzadku a na wizyte do lekarza udalo mi sie umowic dopiero na piatek.czy jesli ta cysta wciaz jest ...
  • Powiedzcie mi proszę, jakie badania powinnam sobie zrobić zanim zajdę w ciążę- odstawiłam tabletki i za kilka miesięcy bedę chciała spróbować zajść w ciąże. U dentysty jestem regularnie, biorę kwas foliowy, raczej zdrowo sie odżywiam- ale prawda jest taka, że u lekarza ogólnego dawno juz nie byłam i nie miałam robionych wyników. Czy powinnam po prostu pójść do ogólego i poprosić o skierowania na różne wyniki w celu sprawdzenia ogólnego stanu zdrowia, czy lepiej u mojej ginekolog ( t...
  • Trzech specjalistów orzekło, ze mój kanał rodny jest za wąski na poród naturalny. Czy jest szansa na rozszerzenie sie miednicy podczas ciąży? Kiedy w takiej sytuacji lekarze decydują o rozwiązaniu poprzez cięcie: w ostatniej chwili podczas porodu czy dużo wcześniej?
  • Co robic w takim przypadku, jak wiczyc? Czy znacie moze jakies skuteczne sposoby, aby wszystko wrócilo do normy. Dziekuje za dopowiedzi. Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się