Dodaj do ulubionych

Mundial 2006

20.04.06, 20:21
Na naszym forum mało jest miejsca na posty związane ze sportem. A szkoda. Do
Mundialu zostało niecałe 2 miesiące. Polska zagra z Niemcami, Ekwadorem i
Kostaryką w grupie A finałów piłkarskich mistrzostw świata. Mistrzostwa
odbędą się w dniach 9 czerwca - 9 lipca 2006 roku w Niemczech. To, że Mundial
jest tak blisko nas to niesamowita okazja aby zobaczyć gwiazdy piłki nożnej.
A zapowiada się ciekawie. Ja nie mogę się doczekać.
Obserwuj wątek
    • gallen Re: Mundial 2006 21.04.06, 15:31
      No ja jako fan piłki noznej też nie moge się doczekać
    • paskudekk Re: Mundial 2006 24.04.06, 22:47
      Okazja jest, tylko trzeba miec wielkie szczescie, zeby sie zalapac na bilety.
      Czatowalem w dwoch kolejncyh turach na bilety i nic. W tej ostatniej automat
      sprawdzal przez 24h/dobe strone fify i tez nic. Ja juz planowalem szycie duzej
      flagi, kupno farbek do twarzy itp. a pozostaly mi tylko transmisje sad.
    • denethor2 Re: Mundial 2006 01.05.06, 22:33
      Kiedy to wreszcie będzie!!! Raczej nie ma co liczyć na naszych rodaków ;/ Ale
      te emocje ;q Kogo obstawiacie w finale?
      • adamogo Re: Mundial 2006 02.05.06, 09:12
        Brazyli z Holandiąbig_grin w finale oczywiścietongue_out A nasi to po pierwszej rundzie spotkają się, ale z kibicami na Okęciu hehebig_grin Nie no żartuję, trzymam za naszych kciuki, i napewno będzie się działo, czerwiec przed telewizorkiem spędzony a lodówka pełna "złocistego napoju".
        • denethor2 Re: Mundial 2006 02.05.06, 22:20
          No i Polaczki się dzis "popisali" przegraliśmy z Litwą. "Kto by się
          spodziewał" :q
          • adamogo Re: Mundial 2006 03.05.06, 07:30
            Ja się spodziewałembig_grin Ale do Mistrzostw jeszcze miesiąc, może się przebudzą.
            • denethor2 Re: Mundial 2006 03.05.06, 22:19
              Przydałoby się...kupić im budzik ;d
              Ja tam im zycze jak najlepiej, ale nie bardzo w nich wierze ;/
              • jasfinks Re: Mundial 2006 07.05.06, 13:11
                Ja tam nie przejmuję się zbytnio przegranym meczem kontrolnym...W 1972 r Orły
                Górskiego też przegrały sparring z Polonią Bytom 0:3 a potem było mistrzostwo
                olimpijskie! A w 1973 Anglicy znów odwrotnie - rozjechali Austrię 7:0 w meczu
                sparringowym a po kilku dniach był słynny "Koniec świata na Wembley"(remis z
                wyśmiewanymi Polakami) no i płacz i zgrzytanie zębów... Trzeba jednak
                przyznać,że tamta reprezentacja była o niebo lepsza od obecnej...To były
                osobowości: Deyna,Gadocha,Tomaszewski... Przy nich dzisiejsi nasi piłkarze to
                szarość i mizeria...wink))
    • 2uboot2 Re: Mundial 2006 02.05.06, 09:31
      Ja od początku czarno to widzę.
      Dystrybucja biletów jedyna w swoim rodzaju (pozdrowienia dla pana L.).
      Narodowa presja na wykluczenie ze składu Rasiaka.
      Nienawiść społeczeństwa do przewracającego się na boisku Mili.
      Dramat niegrającego Dudka. Ale Jurek jest optymistą bo jak to uzasadniał -
      dzięki temu że nie gra to będzie czuł głód piłki.
      Postępujące roztycie Boruca i równolegle do tego postępująca niepewność w grze
      na przedpolu. Najlepiej niech interweniuje tylko na karne.
      Kuszczak mimo że ambitny, młody, pełen werwy z doskonałymi notami, to jednak
      jego bilans bramkowy w zdegradowanym już w WB nie jest imponujący.
      Kowalewski jest ok., tylko nikomu się nie chcę po Rosji jeżdzić aby go obserwować.
      O pozostałych gwiazdach też nie ma co pisać. Bo o czym? Szukać w kronikach kiedy
      Smolarek strzelił ostatnią bramke dla Dortmundu? Delektować się grą 'chodzącego'
      po boisku Żurawkiego?
      Abstrahując od pesymistycznych wizji, siląc się na bezsronność, odbiegając od
      tematu, nie ulegając sentymentowi do Śląska Wrocław, z całym przekonaniem
      stwierdzam że najlepszym obecnie polskim bramkarzem jest wychowanek Śląska
      Wrocław, grający obecnie w Erzgeburge Aue - Tomasz Bobel.

• petit7 Re: Mundial 2006 04.05.06, 11:16
        Katastrofa. Polska - Litwa 0:1.
        • denethor2 Re: Mundial 2006 04.05.06, 14:07
          ...

<szkoda gadać> sad
    • paskudekk Re: Mundial 2006 06.05.06, 23:56
      Pojawily sie niby znowu bilety na mecze Polakow. Cos nie moge ich jednak
      zamowic. Ale rzucam info moze komus sie uda.
      • librys Re: Mundial 2006 07.06.06, 22:04
        Wasze typy na wynik Polska - Ekwador (to już w ten piątek o godz. 21:00).
    • makler4 Re: Mundial 2006 07.06.06, 22:28
      Stawiam 2:0 dla Ekwadoru. Niestety sad
      Na każdą złotówkę postawioną na Polskę można zdobyć 96 złoty (jak wygra nasza
      reprezentacja.)
      • jasfinks Re: Mundial 2006 08.06.06, 00:45
        Przeczuwam 2:1 dla naszej reprezentacji.Musimy ten mecz przecież wygrac!
        • makler4 Re: Mundial 2006 09.06.06, 15:04
          Gdzie oglądacie mecze w domu w pubie samemu czy z kumplami?
          • librys Re: Mundial 2006 09.06.06, 16:08
            We Wrocławiu i w Oleśnicy widziałem wielu kibiców z flagami Polski z
            chorągiewkami na samochodach z gadżetami mundialowymi. W naszym mieście nic
            cicho i bez oznak tego, że rozpoczął się mundial.
            • katka256 Re: Mundial 2006 09.06.06, 20:28
              U nas widziałam w oknach na ul.Oleśnickiej flagi
      • makler4 Re: Mundial 2006 09.06.06, 22:54
        Miałem rację. Nie było to trudne. Niestety sad
        • adamogo Re: Mundial 2006 09.06.06, 23:06
          Płakałem jak dzieciak...
          • jeltsch Re: Mundial 2006 09.06.06, 23:30
            Co to było??????????????????????????????????????????????????????

Niestety gratulacje dla maklera.

Mecz z Niemcami zapowiada się nieciekawie.
            Ponad 80 min bez strzału na bramkę - ręce opadają.
            Jeżeli to jest "Walcząca Polska" to ja tym Panom już dziękuję.
            Poza Smolarkiem to prawie nikt po boisku nie biegał.
            Jak by mi nie było szkoda telewizora to by już po pierwszej połowie poleciał przez okno.

....... ręce i parę innych części ciała opadają sad
    • buddyn Re: Mundial 2006 10.06.06, 00:03
      wygląda na to,że nasi piłkarze zatrzymali sie w rozwoju 30 lat temu,dziś tak
      w piłkę nożną się nie gra,wszyscy stoją czekają,aż ktoś komuś poda,brak kondycji
      brak w wiary w siebie,--
    • wygadana Re: Mundial 2006 10.06.06, 08:23
      Polacy nie umieją znaleść miejsca w szeregu. Rozbuchane ambicje powodują
      niepotrzebne stresy, gdy zderzeniu w rzeczywistością pokazuje nam gołą prawdę.
      To co piszę dotyczy nie tylko sportu. Jesteśmy małym biednym krajem we
      wschodniej Europie. Żle rządzonym i zacofanym. Im wcześniej to zrozumiemy tym
      łatwiej będzie nam to zmienić.
      • katka256 Re: Mundial 2006 10.06.06, 08:56
        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8345062&rfbawp=1149922179.464

A to myślą o nas Niemcy, nieładnie, ale trochę prwady w tym jest bo sami
        Polacy "ciężko"pracują na ten wizerunek.
        Wszyscy śmiali się z Ekwadoru,że; wygrywają tylko u siebie w Andach(bo tam
        rozrzedzone pwoietrze im pomaga, do którego nie są przyzwyczajeni ludzie z
        nizin),że ostatnio wygrali w styczniu,że są słabi!!!W telewizji wciąż o tym
        trąbiono, a i Polscy piłkarze im wtórowali.Przerost formy nad treścią.Tak jak i
        4 lata temu w Korei
        • djmixer1 Re: Mundial 2006 10.06.06, 19:22
          Makler wytypował to co wszyscy wiedzieli, tylko bali się powiedzieć.
          Wasze typy na środę (mecz z Niemcami). Ja stawiam na 3:0 dla Niemców oczywiście.
          • fasoll Re: Mundial 2006 10.06.06, 21:49
            A ja niestety taki jestem, że nawet wiedząc że jest źle wierze że będzie
            dobrze. Z Niemcami 2:0 dla nas(bramki Brożek i Jeleń). Kostaryka ogrywa Ekwador
            i mamy arcy ciekawą sytuacje w grupie. Niemcy są teraz słabi jak nigdy. Trzy
            akcje Kostaryki dały jej dwie bramki. Trzeba w siebie uwierzyć i ich załatwić!
      • jasfinks Re: Mundial 2006 10.06.06, 19:36
        wygadana napisała:

>Jesteśmy małym biednym krajem we
        wschodniej Europie. Żle rządzonym i zacofanym<

Ależ Ty jesteś sadystka!Nawet wątek o sporcie potrafisz popsuć takim
        politycznym wtrętem!Poza tym to w ogóle nie musisz nam przypominać że jesteśmy
        małym biednym i zacofanym krajem we wschodniej Europie...Wszyscy o tym od dawna
        wiemy i wiemy kto nas do tego doprowadził!Pewnie też masz w tym udział jeżeli
        ciągle tą bandę popierasz!
    • j.laskowice Re: Mundial 2006 10.06.06, 20:02
      Nasze sukcesy w piłce nożnej były właśnie za tzw. komuny. To wtedy trenował
      Kazimierz Górski i byliśmy dumni z naszych chłopaków. Nikt nie musiał nas uczyć
      patriotyzmu na specjalnych lekcjach, umieliśmy śpiewać hymn. Sportowcy może
      tyle nie zarabiali co teraz ale dostawali szybko mieszkania i mieli opiekę
      państwa wtedy (teraz sławy z tamtych lat w IV RP biedują).
      Ja ucząc się histori i geografii byłem dumny z naszego kraju mieliśmy sukcesy w
      przemyśle, w produkcji stali statków, węgla maszyn itd. Nasze rolnictwo było w
      światowej czołówce jeśli chodzi o produkcję ziemniaków, zbóż czy buraków.
      Rolnicy kupowali maszyny traktory. A teraz jedź jasfinks na wieś zobaczysz co
      oni czują jak im sie żyje. Nawet jak mają krowy to nie mogą sprzedać mleka. Nie
      mają na olej napędowy części i paliwo, 80% traktorów i przyczep nie ma
      ubezpieczenia OC i przeglądu rejestracyjnego.
      W tamtych latach nikt też nie jechał za granicę za chlebem, nie musiał tam
      sprzątać kibli, czy robić tam to co nie chce robić tam nikt. To że teraz
      jesteśmy pośmiewiskiem w Europie i świecie zawdzięczamy tym co rządzą ostatnie
      15 - 20 lat a nie czasom "komuny".
      • jasfinks Re: Mundial 2006 10.06.06, 20:48
        A Ty ciągle j.laskowice klepiesz starą czerwoną propagandę!Jeśli naprawdę
        wierzysz ,że wtedy za komuny były takie wielkie gospodarcze sukcesy to może nam
        wytłumaczysz dlaczego podstawowe produkty były na kartki a w sklepach był tylko
        ocet? Dlaczego ludzie uciekali na Zachód ryzykując życiem?Dlaczego komuna
        strzelała do strajkujących wynędzniałych robotników?Przecież wg Ciebie byliśmy
        światową gospodarczą potęgą!?
        Jeśli chodzi o wieś to mam tam kuzyna który ma aktualnie 3 samochody a za
        komuny jeżdził rowerem.Wystarczy zresztą wyjrzeć przez okno - trudno znależć
        miejsce do zaparkowania!
        Za granicę nikt nie jechał bo nie mógł(chyba że uciekł) a teraz wszyscy jeżdżą
        bo mogą!
        Przez ostatnie kilkanaście lat też rządziła ciągle komuna niestety(trochę
        przemalowana dla wprowadzenia w błąd) i nawet teraz od paru miesięcy kiedy
        wreszcie zaczyna się ich odrywać od rozkradania i niszczenia Polski, w dalszym
        ciągu jeszcze brużdżą i przeszkadzają w odnowie jak mogą!
        • jasfinks Re: Mundial 2006 10.06.06, 21:06
          Do wszystkich: Przepraszam za te zdania nie o piłce ale zostałem sprowokowany
          przez "czerwonych"wink
          Do wygadanej i j.laskowicetongue_outroszę Was o trzymanie się tematu wątku i nie sianie
          tu swojej propagandy(kłamliwej oczywiście moim zdaniem!).Wolałbym punktować(tu
          chociaż takie sportowe określenie) Wasze kłamstwa w wątkach do tego
          przeznaczonych przez założycieli!smile
          • librys Re: Mundial 2006 10.06.06, 21:54
            Nie pamiętam czasów opisywanych przez j.laskowice ale w tym co pisze ma dużo
            racji. Szczególnie jeśli chodzi o nasze sukcesy sportowe. Kolegę jasfinksa już
            znamy z tendencyjnych i nieobiektywnych wpisów.
            Wracając do mundialu, to jasno widać, że nie odegramy tam znaczącej roli.
            Cieszyłbym się z remisu z Niemcami.
            • jasfinks Re: Mundial 2006 10.06.06, 23:50

librys napisał:

> Nie pamiętam czasów opisywanych przez j.laskowice ale w tym co pisze ma dużo
              racji.<

Mniej więcej 5% prawdy a 95% kłamstw! A Ty librys nie podajesz żadnych
              argumentów ani dowodów tylko "poparcia" w rodzaju:poodzian ma sporo racji,petit
              też ma dużo racji.Czyli z braku argumentów kolejny kłamczuch popiera poprzednich
              kłamców!Ale tu jest przecież FORUM DYSKUSYJNE a nie głosowanie kto ma rację!

>...jasfinksa już
              znamy z tendencyjnych i nieobiektywnych wpisów.<

Na to mogę odpowiedzieć też tak podobnie: librysa już zdążyliśmy poznać z
              wyjątkowo tendencyjnych i nieobiektywnych wpisów!Nie używa żadnych
              argumentów!Jest też wyjątkowo bezczelny w popieraniu swoich np popiera petita7
              aby być kulturalnym na forum ,podczas kiedy ten właśnie petit7 okazał się
              wyjątkowym chamem używając rynsztokowych bluzgów(już wykasowane przez admina ale
              pamiętamy!)

Wracając do sportu, to to że w czasach komuny urodziło się i miało sukcesy iluś
              tam sportowców, to nie zasługa komuny tylko ich samych(tych sportowców).A ilu
              komuna zniszczyła?
              Co do mundialu to jeszcze jest szansa, uważam ,na lepszą grę!Ławka rezerwowych
              jest dość długa a i motywacje będą coraz większe...
      • mono80 Re: Mundial 2006 11.06.06, 00:16
        j.laskowice napisał:

> Nasze sukcesy w piłce nożnej były właśnie za tzw. komuny. To wtedy trenował
        > Kazimierz Górski i byliśmy dumni z naszych chłopaków. Nikt nie musiał nas
        uczyć
        >
        > patriotyzmu na specjalnych lekcjach, umieliśmy śpiewać hymn. Sportowcy może
        > tyle nie zarabiali co teraz ale dostawali szybko mieszkania i mieli opiekę
        > państwa wtedy (teraz sławy z tamtych lat w IV RP biedują).
        > Ja ucząc się histori i geografii byłem dumny z naszego kraju mieliśmy sukcesy
        w
        >
        > przemyśle, w produkcji stali statków, węgla maszyn itd. Nasze rolnictwo było
        w
        > światowej czołówce jeśli chodzi o produkcję ziemniaków, zbóż czy buraków.
        > Rolnicy kupowali maszyny traktory. A teraz jedź jasfinks na wieś zobaczysz co
        > oni czują jak im sie żyje. Nawet jak mają krowy to nie mogą sprzedać mleka.
        Nie
        >
        > mają na olej napędowy części i paliwo, 80% traktorów i przyczep nie ma
        > ubezpieczenia OC i przeglądu rejestracyjnego.
        > W tamtych latach nikt też nie jechał za granicę za chlebem, nie musiał tam
        > sprzątać kibli, czy robić tam to co nie chce robić tam nikt. To że teraz
        > jesteśmy pośmiewiskiem w Europie i świecie zawdzięczamy tym co rządzą
        ostatnie
        > 15 - 20 lat a nie czasom "komuny".
        j.laskowice napisał;
        1) Sławy z tamtych lat biedują - które sławy(chyba nieudacznicy i pijacy)
        skoro tyle zarabiali,dostawali mieszkania,talony na samochody i wszelkie inne
        dobra,jaki jest powód ich biedy
        2) Mieliśmy sukcesy w przemyśle,w budowie statków,węgla itp no to powiedz
        dlaczego to nie przekładało się na życie normalnego Kowalskiego,tylko od 1976
        roku pojawiły się pierwsze kartki na cukier,skoro byliśmy potęgą w produkcji
        buraków,dlaczego były ceny komercyjne dlaczego w późniejszych latach prawie
        wszystko było na kartki
        3)W tamtych latach nikt nie jeździł za granicę za chlebem
        • petit7 Re: Mundial 2006 11.06.06, 09:37
          Widzę, że jest paru (może to jedna osoba pod paroma nickami) którzy koniecznie
          chcą zafałszować naszą historię współczesną. Wszystkim, którzy starają się
          pisać o czasach powojennych tak jak pamiętają czy przekazali im rodzice (a
          inaczej jak chce aby to widzieć PiS) przykleja się łatkę komunisty, czerwonego
          monstrum lub jeszcze gorsze.
          Nie jestem zwolennikiem PZPR i jej wypaczonej ideologii ale jestem przeciw w
          pokazywaniu naszej historii najnowszej w tak wypaczony sposób! Nie krytykujmy
          wszystkiego w czambuł!
          Tak jak pisał j.laskowice to wtedy nasza reprezentacja odnosiła wielkie sukcesy
          na mundialu i te czasy miały swoje plusy.
    • alien1981 Re: Mundial 2006 10.06.06, 22:55
      „nie będzie Niemiec pluł nam w twarz...”
      Bardzo, ale to bardzo bym chciał, aby nasi wygrali z Niemcami. Później mogą
      sobie przegrywać, byle by z Niemcami wygrali! Nie cierpię tego narodu!
    • mono80 Re: Mundial 2006 10.06.06, 23:40
      czy ci optymiści,którzy wierzą w cud znają się choć trochę na piłce,
      trzeba było oglądać mecz Argentyny z Wybrzeżem Kości Słoniowej, wtym meczu
      piłkarze pokazali na czym polega gra w piłkę nożną
      • neologin Re: Mundial 2006 14.06.06, 18:18
        Dziś najważniejszy mecz naszych w tym roku. Nie mamy dużych szans. Na dodatek
        białoczerwonym będą strzelać bramki rodacy. Tak źle się dzieje teraz w
        polityce, szkoda, że w sporcie też jest do du...
    • poodzian Re: Mundial 2006 15.06.06, 19:16
      To już pozamiatane. Ekwador wygrał z Kostaryką.
      • limona11 Re: Mundial 2006 15.06.06, 19:44
        Ja oceniam wczorajszy mecz jak bardzo dobry, owszem strzelili nam gola coz
        pomylki sie zdarzaja. Ale chlopcy pokazali, ze potrafia walczyc i nie poddawac
        sie po porazce tak dobijajacej jak z Ekwadorem. Aha wszyscy narzekaja na
        Janasauncertain przeciez to nie on gral, glupi blad sobolewskiego na ktorego czyhal
        tylko Niemiec to nie blad Janasa. Mlodziez mowi: postawcie na nas, stawiajcie
        na mlodziec no i co Janas wzial mlodych zawodnikow i dalej zle, dalej ludzie go
        obrazaja. Nie ma pewnosci czy Franek i Dudek graliby dobrze, przeciez jeden z
        nich mial dluga przerwe a drugi kilka miesiecy nie zagral dobrego meczu. Co bylo
        to bylo, trudno, od razu nie jest sie mistrzem, moze za 4 moze za 8 a moze nawet
        za 12 lat wygramy Mundial:] sport to przede wszystkim zabawa stworzona dla
        kibicow - dla ludzi, wczoraj moglismy zobaczyc jak wspaniali sa nasi rodacy i
        nie tylko oni bo wszyscy wspaniale wczoraj dopingowali swoje druzyny, a ze
        przegralismy coz, bywa jest zwyciezca i jest przegrany ( czasem sa remisy :p
        hehe wiadomo) ale nie nalezy przekreslac wszystkiego mielismy wspaniala zabawe,
        ludzie jednoczyli sie spiewali wiwatowali to byl wspanialy okres ... moze za
        kilka lat dluzej bedzie mozna tak szalec ... pozyjemy zobaczymy smile pozdrawiam
    • mono80 Re: Mundial 2006 17.06.06, 22:59
      czy po ostatnich meczach ktoś jeszcze twierdzi,że Polacy potrafią grać w piłkę
      nożną
    • mono80 Re: Mundial 2006 18.06.06, 22:54
      Noi mamy następną sensację Francja-Korea 1:1,gdy sie ma dobrą kondycję to
      można zagrać dobry mecz mimo braku umiejętności
    • mono80 Re: Mundial 2006 20.06.06, 00:30
      Dziś ostatni mecz Polaków na kogo stawiacie,czy uda się naszym ten ostatni micz
      na tym Mundialu
      • adamogo Re: Mundial 2006 20.06.06, 00:35
        Mam nadzieję, że będą roszady w składzie i ustawieniu taktycznym, i przynajmniej na otarcie łez wygramy, tak jak 4 lata temu.
    • mono80 Re: Mundial 2006 20.06.06, 16:30
      jedno słowo - szmaciarze
      • jasfinks Re: Mundial 2006 20.06.06, 17:26
        Jak tak patrzę na tą marną grę naszych piłkarzy nawet w tym pożegnalnym meczu,
        to już mi nawet ich nie żal...Szkoda mi natomiast naszych obecnych tam
        kibiców!Tak się starali,wykosztowali,pięknie dopingowali i wszystko na nic!
        Teraz nawet myślę,że lepiej by było żeby ten ostatni mecz przegrali! Aby ten
        kubeł zimnej wody był jeszcze zimniejszy!Może to pomoże przeprowadzić wreszcie
        jakieś zmiany na lepsze w "naszej piłce"! ~~sad
        • zohra Re: Mundial 2006 20.06.06, 18:56
          Polacy jednak z honorem i wygraną powróca do Polski..smile!!!
          • petit7 Re: Mundial 2006 20.06.06, 19:21
            Wszystko zgodnie z przewidywaniami....
    • fasoll Re: Mundial 2006 20.06.06, 20:03
      I po jabłkach. Że nie mamy techniki brazylijczyków to jestem w stanie rozumieć,
      ale że nasi chłopcy nie są fizycznie przygotowani do 90 min biegania to już do
      mnie nie dociera. Niech grają topornie, ale do przodu. A jak widze, że
      momentami cała 11 stoi i kopie do siebie piłkę to mnie krew zalewa. Tak
      zmęczyli sie po ładnej walce z Niemcami? Tragedia.
    • mono80 Re: Mundial 2006 20.06.06, 23:12
      właśnie to jest najgorsze w naszej drużynie zero kondycji ten ostatni mecz
      pokazuje gdzie jest nasza piłka nożna,ten mecz wyglądał jak jakaś majówka na
      której spotkało się 22 facetów aby spędzić miło czas,a w studiu komentujący go
      trenerzy nie widzieli w tym nic złego nawet Lubański zaskoczył mnie swoimi
      komentarzami.Panowie od piłki nożnej to znaczy działacze,trenerzy,piłkarze
      jeżeli chcecie się bawić to nie za moje podatki.Czujcie sie zwolnieni,pa,pa
      • petit7 Re: Mundial 2006 27.06.06, 19:22
        Właśnie Brazylia weszła do ćwierćfinału, spokojnie kroczy do finału. Czy go
        wygra?
        • makler4 Re: Mundial 2006 27.06.06, 22:53
          Brazylia zagra z Francją!
    • mono80 Re: Mundial 2006 28.06.06, 00:17
      panowie,a gdzie odbywaja się mistrzostwa w Niemczech tak wiec finał
      Niemcy-Brazylia.Oglądając mecz Francja-Hiszpania, to po sędziach można się
      wszystkiego spodziewać,wystarczy pomylić się z rzutem wolnym,przyznać go nie
      tej stronie i odmienić oblicze meczu
    • panzerstoss1 biało-czerwoni .... 29.06.06, 20:17
      buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... tongue_out
      • petit7 Re: biało-czerwoni .... 01.07.06, 22:40
        Anglia odpadła. Francja wygrywa z Brazylią!
    • petit7 Re: Mundial 2006 01.07.06, 22:55
      Niemcy - Włochy
      Francja - Portugalia
      Tylko Europa!
      Finał Niemcy - Francja?
      • makler4 Re: Mundial 2006 05.07.06, 08:37
        Finał Francja-Włochy?
        • mamil Re: Mundial 2006 05.07.06, 16:10
          Włochy-Portugalia
    • makler4 Re: Mundial 2006 05.07.06, 22:55
      Finał Francja - Włochy!
      • mono80 Re: Mundial 2006 06.07.06, 07:25
        mecz Niemcy-Włochy można chyba nazwać meczem tych mistrzostw Francja nie
        zachwyca wyrafinowana gra o pieniądze strzelić jedną bramkę i obrona
    • adamogo Re: Mundial 2006 10.07.06, 00:34
      Forza Italiasmilesmilesmilesmilesmilesmile
      • mono80 Re: Mundial 2006 10.07.06, 18:30
        i bardzo dobrze,że Italia zdobyła puchar
    • iamthem Re: Mundial 2006 22.07.06, 12:47
      Mundial był marny. Zmęczone gwiazdy, taktyka byle nie stracić, zero prawdziwych przebłysków, żałosny Zidane na koniec.
      Nasze orły, najlepiej bez komentarza, najpierw żałość z Ekwadorem, zero akcji, potem powtórka z Niemcami, nie wiem czemu niektórzy się tak spuszczali po tym meczu, bo trochę powalczylismy? Przecież ten mecz do ku%^& trzeba było wygrać, jak można to było zrobić nie mając ani jednej dogodnej sytuacji do zdobycia gola? Niemcy mieli ich z 10 conajmniej. 1:0 to i tak wynik który nie oddawał sytuacji na boisku, potem mecz o pietruszkę, którego w ogóle nie powino być, bo po co? I wyszedł na wierzch geniusz "selekcjonera" Janasa. Jedyne gole wpechnął powołany "zamiast", ciężko nie nazwać tego farsą.
      Francuzi rozkręcali się z meczu na mecz, Zidane parę razy błysnął, Włosi widać bardzo się starali i nieźle grali, Niemcy i tak dalego zaszli, patrząc realnie na ich skład. Finał wiał nudą jak i większość mistrzostw. Dobrze że hamburger i koń poodpadali, niczego tak bardzo nie lubię, jak mistrzów przed mistrzostwami bueheh. Cóż pozostaje czekać kolejne 4 lata.
      No i oczywiście na koniec: Milan Milan Forza Milan! bueheheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka