Forum Sport Siatkówka
ZMIEŃ
      muszyna

muszyna

(3 wyniki)
    • Śledzę różne fora i potwierdzam niesamowity brak zainteresowania kobiecą siatkówką!, z czego to wynika?, może z tego(tak sobię tłumaczę), że finale gra mój ulubiony zespół, a jak wiecie drodzy Państwo, szczególnie POlakom los nie sprzyja, gdy tego chcą, no ale fianł dotyczy dwóch składów reprezentujących żeńską siatkowkę. Zatrważającym jest również fakt braku opinii na temat teamu Nafty, jest mi smutno nie móc polemizować, a tak naprawdę to jeden z lepszych składów w Polsce, wracając je...
    • [i]Zaserwowała tak, że piłka przeszła na drugą stronę, ale Katarzyna Gajgał zamiast mocno przebić ją na drugą stronę, pchnęła tylko na drugą stronę.[/i] Rozumie ktoś cokolwiek z tego bełkotu?
    • Oglądałem to żenujące widowisko. Żal bylo patrzeć na męczące się siatkarki Muszyny. I jeszcze ten uśmieszek na twarzy Zenik !! Może potrzeba jakiegoś wstrząsu? Mirek nie ma siły wogóle . Wskazówki trenera , może i celne , ale kto je ma zrealizować jak nie ma przyjęcia, . Jednym słowem KOMPROMITACJA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się