na brodzie

(4 wyniki)
  • Mam problem taki, że rosną mi włoski na brodzie, czarne jest ich kilkanaście, nie biore tabletek anty. okres mam w miare regularny, od jakiegoś czasu zaczeły rosnąc i co to ma niby być? i z jakiego powodu?
  • Jest to zenujace. Najpierw GW pisze ze nie uwaza WB za cos czego nie powinno sei ogladac a nasetepnie cigale o nimpisza. Szczytem wszystkiego bylo napisania art o Monice w dodatku Krakowskim. Ciekawe ile WB zaplacil za te artykuly. Jak myslicie ile?
  • Witam, czy któraś z Was ma swój sposób na pryszcze które pojawiają się przed miesiączką? poproszę o radę, ja mam zawsze na brodzie, potem zostają mi po nich blizny niestety. pozdr
  • Witam, kosmetyczka, a potem pani dermatolog stwierdziły u mnie na twarzy brodawki płaskie. Dostałam od dermatolog Verrumal, na początku pomogło, a teraz brodawki się poroznosiły i mam je na czole i na brodzie. Nie są jakieś obrzydliwe, ale wyglądają nieestetycznie no i szybko się roznoszą (zauważyłam już jedną u mojego faceta). Czy znacie jakieś leki lub sposoby jak się ich pozbyć? Teraz wyjeżdżam na wakacje, ale po powrocie muszę się nimi zająć i chciałabym już wiedzieć od czego ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się