Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      na komputer

na komputer

(16 wyników)
    • zainstalowany NOD i firewall?
    • moge sie tym wpisem zblaznic bo totalnie sie nie znam na tych rzeczach, ale mam wrazenie ze wspolokator mialby chetke na szpiegowanie w moim kompie (poprzez jakies podlaczenie sie), a dzisiaj co kilka minut wyskakuje mi komunikat ze ktos chce sie podlaczyc z tym komputerem, jesli dam "yes" to strace swoje polaczenie ale pozniej bede mogla przywrocic rzeczy jak bylo (resume). Co to ma byc? ;/
    • Witam. Mam na komputerze Avast, zrobilam skanowanie gruntowne, a internet w komputerze dalej nie chce mi dzialac, ewidentnie cos jest z komputerem nie tak, bo podlaczony laptop pod siec dziala bezproblemowo, nie wiem co zrobic. Avast niczego nie wykryl. Czego moze byc to wina? Co zrobic by internet zaczal dzialac? Mam stale lacze.
    • chodzi o usunięcie wirusów, uporządkowanie dysków?(wyskakuje mi inf. 'za mało pamięci wirtualnej')itp.itd ...bo ja się na tym nie znam :) Najlepiej w warszawie :) pozdrawiam cieplutko :)
    • Witam wszystkich , przed chwilką wyskoczyło mi jakies powiadomienie z Avasta ze coś tam jakiś atak był ale nie zdażylam dokladnie przeczytac, natomiast gdy wchodze w Avascie do "oslona sieciowa" -> 'ostatnie ataki" pisze mi coś takiego: 10.04.2005 18:10:09 DCOM Exploit attack from 83.29.3.49:135 czy moze mi ktoś powiedzieć co to było????? pozdrawiam serdecznie... dodam ze nie jestem w zadnej sieci tylko mam neo... :[
    • czy ktos wie co to takiego, normalnie co 10min wyskakuje mi ze zostal zatrzymany atak na komputer, a na google nie ma danych o tym IP 95.156.84.247:445/tcp
    • Witam, Mam takie pytanie - dostałam maila,ale mam obawy, że nadawca ma zawirusowany komputer, zatem go nie otworzylam i w zasadzie powinnam go wyrzucic, ale zastanawaiam się, czy: 1. to, że ma zawiruswowany komputer oznacza, ze na p[ewno ten mail musi być szkodliwy 2. czy jeśli otworzę go na innym komputerze, np. w kawiarence i tam go sobie przeczytam, to ewentualne zagrożenie zostanie na komputerze, ktorego użyję, czy w mojej poczcie, która ponownie otwarta na sprzecie domowym...
    • Już w porządku na komputerze po wirusa a sprawa nie dziala połączyć kamera ineternetowa. Bo chcę zobaczyć czat kamera. Nic nie działa połaczyć.. jak robię?? Chyba myślę, że zablokowanie lub innego?!
    • Pomocy (7)

Nie mogę dać radę wirusowi ktory mam na komputerze to też uniemorzliwia mnie korzystanie z konta internetowego czym najlepiej przeskanować komputer . Będę wdzięczna za karzdą radę . Pozdrawiam
    • Co to za wirus i jak go usunąć???, czy ktoś jest mi w stanie pomóc?, żaden skaner mi tego nie usuwa, niektóre wogóle go nie rejestrują. Co robić, ja sie nie znam na komputerach i boje sie w moim grzebać :(((. Jak ten spooner działa?, co powoduje?, miał go ktoś kiedyś???
    • Witam, na komputerze pojawiły mi się "przyklejone" strony przy uruchamianiu internetu w nowym oknie, reklamy komórek i etc. Po przeskanowaniu Kasperskim online wyszło Ze mam wirus pn. SUKOKU. oto link do wyników skanowania K-m online: wklej.org/id/157390/ Próbowałam skanować komputer progr. NOD32 online- ale "wyrzucał" mnie na stronę startową tego progr. Przeskanowałam komputer Hijackthis i OTL. oto link do tych logów: wklej.to/GzfD Co dalej z tym zrobić, jak się poz...
    • Niespełna dwa niesiące temu prawdopodobnie w Enterze wyczytałem, że obecnie standardem jest posiadanie w komputerze dwóch programów antywirusowych, z których tylko jeden działałby w tle. Zagadnienie to strasznie mnie kusiło. Chociaż doradzano mi, aby raczej pozostać przy jednym antywirusie i okresowo korzystać ze skanerów z internetu, to jako niespokojna dusza zrealizowałem swój zamiar. Mając na komputerze Kasperskiego, około 10 dni temu zainstalowałem sobie drugiego antywirusa o ...
    • Co sie dziej nie moge otworzy tych dwoch rzeczy i zalaczam co mi anty trojan pokazal 2005. 9.26 13:58[File Scan] access file C:\Documents and Settings\bs\Ustawienia lokalne\Temp\JETA461.tmp refused 2005. 9.26 13:57[File Scan] access file C:\WINDOWS\Temp\JETB8FE.tmp refused 2005. 9.26 13:44[File Scan] access file C:\pagefile.sys refused 2005. 9.26 13:44[File Scan] access file C:\hiberfil.sys refused 2005. 9.26 11:41[File Scan] access file C:\sex.exe refused Czy jakC:\System Volume Inf...
    • W internecie szerzy się nowe zagrożenie. Tym razem są nim same programy antywirusowe: stają się bramami, przez które wirusy przenikają do komputerów Od czasu, gdy „Witty” ruszył w drogę, świat stoi na głowie. [...] W środku nocy z piątku na sobotę, gdy większość użytkowników komputerów smacznie śpi, „Witty” prześlizgiwał się z komputera na komputer i poprzez dziury w programie zabezpieczającym zainfekował ponad 10 tysięcy urządzeń. [...] [...] Dopiero w ...
    • Co to za trojan/spyware : rtb666? Jak się go pozbyć???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się