alicja513 20.02.06, 18:47 Co to za trojan/spyware : rtb666? Jak się go pozbyć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: rtb666-co to jest? 20.02.06, 18:48 odpowiedziałam Ci już na Komputerach... co Ci go wykrywa? dlaczego nie chce usunąć? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alicja513 Do neder 20.02.06, 20:35 Dostałam się do tego miejsca, gdzie program antywirusowy pokazywał, ze jest i usunęłam ten plik, ale program nadal go pokazuje. Nie wim jak to możliwe, przecież usunęłam, a ty znowu to samo wyrywa, to w któym miejscu teraz może być, skoro go wywaliłąm. W koszu go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do neder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:41 musisz widzieć...poza tym co widać... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Do neder 20.02.06, 20:43 o w któym miejscu teraz może być > , > skoro go wywaliłąm. a skąd my to mamy wiedzieć? To Tobie wskazuje go jakiś skaner a nie nam. Gdzie teraz go wykrywa? I czemu do kurki wodnej go nie usuwa, co?;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Do neder 20.02.06, 20:46 poza tym zaczyna mnie szczerze trochę męczyc to, że piszesz na 2 forach... na każdym dajesz inne info. Pisz moze w jednym miejscu, ok? I prawde mówiąc to miejsce powinno byc tu, bo to forum tematyczne ;P Więc nawiązując do tego co napisałaś na Komputerach: yyyy usunęłaś to co po praweej stronie w rejestrze? zasobnik systemowy? I czy odpowiesz w końcu, proszę, na pytanie jaki program go wykrywa i dlaczego sama grzebiesz w rejestrze zamiast usunąć to jakimś antyspyware? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja513 Re: rtb666-co to jest? 20.02.06, 21:07 Czy to ma jakieś znaczenie, jaki program go wykrywa? Co informacja dla tych którzy takie syfy wypuszczają? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: rtb666-co to jest? 20.02.06, 21:09 > Czy to ma jakieś znaczenie, jaki program go wykrywa? Co informacja dla tych > którzy takie syfy wypuszczają? nie za bardzo rozumiem ostatnie zdanie? więc jaki program, i dlaczego go nie usuwa (jakiś komunikat jest czy coś)? odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos Re: rtb666-co to jest? 20.02.06, 21:26 Masz i przestan juz nudzic: www3.ca.com/securityadvisor/pest/pest.aspx?id=453075711 To program do zdalenj administracji (bez wiedzy ofiary ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś