Forum Nauka i edukacja Języki forum włoskie
ZMIEŃ
      niestacjonarne

niestacjonarne

(4 wyniki)
    • Bardzo pilnie potrzebuję informacji o możliwości wykonywania tanich połączen lokalnych na terenie Włoch oraz w miare niedrogiego dzwonienia stamtąd do Polski. Osoba, która tam przebywa często sie przemieszcza i w codziennej pracy ciągle korzysta z telefonu, co jest bardzo kosztowne. Posiada kartę lokalnej sieci komórkowej, ale to doprowadzi w koncu do kompletnej ruiny;) Czy istnieja jakies tanie linie albo prefiksy? Tak jak u nas onet na przykład:) Będe bardzo wdzięczna za wszelk...
    • Co możecie polecić? Jakieś karty specjalne pre-paidowe typu dzwoneczek czy coś takiego? Co się najbardziej opłaca? Na numer stacjonarny i komórkowy? Może ktoś coś wie... dzięki z góry
    • Chodzi mi o dzwonienie z Polski z tel stacjonarnego do Italii na komórkę? Wczoraj dzwoniłam z Telegrosika i za 17 zł rozmawiałam 11 minut, nie jest źle, ale może są jeszcze tańsze karty. Jeżeli tak, to proszę o doradzenie co wybrać :) Dziękuje :)
    • Zwracam sie z pytaniem, jakie znacie tansze sposoby dzwonienia do PL? Prywatny telefon stacjonarny odpada :-( Znalazlem takie cosik " www.tariffe.it/operatori/tariffe_telefoniche.php3 " ,moze komus sie przyda "ceny nawet 12Cent 3min" tylko to raczej niezadziala w budce tel. Moze jakies specjalne karty tel.,budki ? (Region "Friuli-Venezia Guilia" dokladnie miasto Trieste) Pozdrawiam Pasza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się