Forum Nauka i edukacja Język niemiecki
ZMIEŃ
      niestacjonarne

niestacjonarne

(4 wyniki)
    • jaki jest odpowiednik na telefon stacjonarny, domowy...
    • Witam! Wlasciwie chodzi mi o tanie numerki, mozecie podac mi jakies fajne linki z taki numerkami? Dzieks.
    • Witam. Czy ktos moglby mi pomoc i wyszukac w wyszukiwarce tanie rozmowy z niemiec z komorki na stacjonarne telefony w Anglii? Poniewaz gdy wstukuje po angielsku szukana rzecz, to wyskakuja mi wyniki z odwrotna trescia tzn - z anglii do niemiec. A mimo tego iz wiem jak przetlumaczyc "tanie rozmowy do anglii" na niemiecki, to potem i tak nie wiem na jaka strone mam wejsc i gdzie to znalezc. a moze ktos z was zna taki numer? bylabym bardzo wdzieczna:)
    • Dzięki technologii VoIP (Voice over Internet Protocol)TalkPro pozwala na nieograniczony zasięg rozmów i znaczne oszczędności w połączeniach międzynarodowych, międzymiastowych i z sieciami telefonii komórkowej.( Dank der Technologie VoIP (Voice over Internet Protocol) gibt TalkPro eine Möglichkeit der unbeschränkten Gesprächsreichweite und der Sparsamkeit bei Internationalgesprächen, Ferngesprächen und Mobilfunkverbindungen. )W przeciwieństwie do różnorodnych komunikatorów internet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się