Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      nikt mnie nie kocha

nikt mnie nie kocha

(4 wyniki)
    • buuuu... :-( nikt mnie nie kocha... ozywiscie mam na myśli miłość mężczyzny! partnera! dzisiaj starsznie to do mnie dotarło - że wszystko co robię w życiu to jest po to zeby zagłuszyc samotność, bo tak naprawdę chcę tylko jednego: być z kimś! i nie być juz traktowaną "tymczasowo". Moze tak dla odmiany ułożyłoby mi się w zyciu osobistym?? mam dość..
    • czy tak jest?czy jest moze na tym rozlewisku lez ktos na tyle szalony by mnie kochac?szczerze bezinteresownie.tak po prostu.
    • mężatki i singielki..a weźcie sie pozamieniajcie ...singielki chop na miejsce samotnych,załamanych żon..a mężatki chop na miejsce samotnych i załamanych singielek czy nie widzicie ze to wszystkie baju baju ..nikt mnie nie kocha..jest bez sensu
    • Mam problem natury psychicznej. Nie potrafię znaleźć osoby która mnie pokocha taką jaką jestem. Wszyscy chcą mnie tylko wykorzystać. Dłużej już tak nie mogę. Poznaję chłopaka lub dziewczynę idziemy do łóżka (jestem bi) a później znów to samo. Zostaję sama ze złamanym sercem. Chcialam tylko dodać że nie jestem dziewczyną "łatwą" tylko zbyt ufną. Proszę o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się