Dodaj do ulubionych

Co wybrać???

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.08, 14:47
Zastanawiam się nad 3 z nowej promocji ery:nokia 6300,samsung d 900i,se 770i.Do tej pory miałam nokię.Najbardziej zależy mi na prostocie obsługi,bezawaryjności.Raczej nie używam mp3 itp.Aparat mam w sumie cyfrowy,więc też cudów tu nie oczekuję,ale wiadomo,wolałabym najlepszy:)I jak to kobieta,żeby dosyć ładny był:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: tel Re: Co wybrać??? IP: 198.36.86.* 11.09.08, 16:21
      osobiscie miałem wszystkie telefony i musze przyznac ze bardzo sie
      przyzwyczaiłem do SE wiec dla mnie numer 1 na drugim miejscu Nokia 6300 a trzeci
      samsung ale to moja subiektywna ocena
      • lejdiczek Re: Co wybrać??? 12.09.08, 07:33
        6300 to moze ladna , ale batera kiepska bo wyswietlacz jest zbyt mocny.

D900 mi sie podoba :)
        SE wyglada ciekawie, i pewnie zly nie jest. Ciekawe czy ciezko bedzie ci sie
        przestawic ze spacji z 0 na # :) niby pierdolka ale ma duze znaczenie.

telefon.gsm.pl/SonyEricsson/K770/ i telepolis.pl sie klaniaja. Poszukaj
        opinii o nich, bo co ci da jak odpisze ci 5 osob, a tam znajdziesz przynajmniej
        20 opinii.
        • Gość: aga Re: Co wybrać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.08, 13:18
          Dzięki!Właśnie od przegladania opinii zakręciło mi się dosłownie w głowie.Więc postanowiłam napisać.Przeglądałam opinie na ceneo, na forum nokii 6300,telepolis i innych.I im więcej czytam,to tym mniej wiem.Chyba wezmę se.Mąż ma nokię 6300 i nie odpowiadają mi klawisze.Ale będzie jazda ze spacją:)A w sumie najbardziej podoba mi się d900i,ale boję się o trwałość slidera.I dlatego tak się waham.
    • blaise7 Re: Co wybrać??? 15.09.08, 08:29
      Chyba na Twoim miescu wziąłbym Nokię 6300. Ładna, trwała i sprawdza się
      doskonale jako telefon do dzwonienia i wysyłania esek. 2 mpx też ma więc zdjęcie
      też da rade zrobic No i to Nokia, przede wszystkim:D Pozdro
      • Gość: aga Re: Co wybrać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.08, 11:44
        Dzięki!Też myślałam o nokii.Przez 5 lat miałam 3510i i była zawsze niezawodna.No i wyglada jak z pudełka,bo o nią dbałam.w końcu wybrałam se...ze względu na syna.Za 2 lata ma obiecany telefon,a chce właśnie se.Ten se mu wystarczy przecież.Kazał mi o niego dbać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka