Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      olej lniany

olej lniany

(4 wyniki)
    • kupowal ktos zamiast oeparolu olejek z wiesioka firmy gal . W aptece powiedzieli mi , ze sa opakowania po 150 sztuk za jedyne ok 20 zl. Wychodzilo by na to , ze jest o wiele tanszy niz oeparol -60 kapsulek.Uzywa ktos z was tego produktu z Firmy Gal?
    • Dla osób,które chcą zastosować Pastę -przepis z Diety dr Budwig. Skład Pasty dla 1 osoby na 1 dzień: Osoby Dorosłe Chore 1).Olej lniany w ilości:6-8 łyżek stołowych oleju lnianego(ciężkie przypadki)albo 5-4 łyżki stołowe oleju lnianego(lekkie schorzenia). 2).12,5 dkg chudego twarogu lub sera koziego,tofu(jak najbardziej odtłuszczone,najlepiej 0% tłuszczu)na 8 łyżek oleju.Przy mniejszej ilości oleju można użyć odpowiednio mniej twarogu. 3).Kilka łyżek jogurtu naturalnego,maślanki l...
    • Jak sobie radzicie z infekcjami złapanymi podczas leczenia boreliozy? Mnie właśnie taka dopadła i nie wiem co zrobić. Biorę duże dawki abx, więc podejrzewam, ze nie jest to infekcja bakteryjna, tylko wirusowa. Pracuję w szkole,a tam łatwo taką złapać. Objawy są przeziębieniowe z katarem i bólem zatok. Leukocyty mam obniżone i organizm nie broni się jak należy, z tego powodu boję się szczególnie nadciągającej grypy. Może ktoś z Was ma jakiś wypróbowany sposób lub lek, który...
    • Czy ktoś z Was stosuje dietę dr Budwig? Ja drugi miesiąc. I prawdę powiedziawszy po początkowym pogorszeniu, teraz jest świetnie. Jest tylko jedno ale... Wiem, że ta dieta mocno oczyszcza z toksyn i wywala wszystko na zewnątrz... No i mnie tak obysypało, że wyglądam jak tyfus plamisty. Moja córka mówi, że kompletnie już wracam do szczeniackiej młodości, bo schudłam bardzo (chodze w jej ciuchach, bo moje ze mnie lecą, a ona swoich nie chce :)) i na dodatek mam trądzik (chciałoby się rzec mło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się