Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      opiekun

opiekun

(9 wyników)
    • Mam problem Opiekun mojej pracy licencjackiej nie poinformował mnie o błędach w konstrukcji metodologicznej pracy. Teraz zostałem poinformowany że muszę napisać od nowa 90 procent pracy licencjackiej wysłał mi całą bibliografie i artykuły do tego potrzebne. Skontaktowałem się z dyrekcją i poinformowałem o problemie - mocno sugerowałem a nawet wypowiedziałem niekonpetencje opiekuna i lekcewarzenie. Jestem w stresie. Nie wiem czy to co zrobiłem jest na łonie uniwersytetu dopuszcalne etycznie i...
    • do czego sie "przydaje"?co taka osoba właściwie robi?lepiej zyc z nim w zgodzie czy to nie jest istotne?
    • zanjde po tym pracę w dużym mieście?
    • r.richelieu dobrze wypełnia swoje zadanie, czy wręcz przeciwnie, nie nadaje się na opiekuna tego forum?
    • Jesli tak, napiszcie wrazenia, opiszcie co Wam sprawilo trudnosc, co przynioslo satysfakcje. Czy bylo bardzo ciezko? Czy uwazacie, ze taki wyjazd sie oplaca? bo to raczej nie sa wakacje za ktore sie dostaje pieniadze, jak sie popularnie uwaza. duzo nerwo to kosztuje?? ;)
    • Właśnie poznałem plan zajęć swojej nowej grupy (Informatyka Stosowana na GGiOŚ AGH). Plan mojej grupy wybitnie mi koliduje z pracą, a plan innej grupy pasuje prawie idealnie. Bardzo chciałbym jak najszybciej zmienic swoja grupe. Jak moge sie przeniesc? Na pewno istnieje taka mozliwosc. Dziekuje za wszelkie informacje z gory.
    • Gdzie umieścić Podziękowania w pracy magisterskiej? Zaznaczam od razu - to nie jest mój pomysł. Promotor sobie zażyczył.
    • Mam pytanie, wiem, ze trzeba napisac podanie do dziekana o zaliczenie pewnych zajec, tych, kotre sie pokrywaja, ale jak ma to wygladac? czy mam pisac jakie mialam oceny,czy po porstu wymienic przedmioty, a o reszte sie nie martwic...? A z doswiadczenia: zaliczaja same 4 i wyzej, czy mam szanse z 3,5 jak mialam kilka razy podbny przedmiot tylko inna nazwa?? Albo sama 3?bo i tak sie zdarzalo.. Dzieki za odp. A jesli ktos mialby wzor takiego podania i nie sprawilo by mu wielkiefo problemu...
    • Witam serdecznie,mam prosbe,czy moglibyscie polecić mi jakieś stronki gdzie mogłabym zobaczyc jak powinna wygladac praca dyplomowa??juz mam napisana,teraz musze ja przeredagowac,jakas strona tytulowa, podziekowania itd.pomozecie mi??bede bradzo wdzieczna.poazdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się