oprocentowanie

(3 wyniki)
  • Pozwoliłem sobie zaczac nowy wątek techniczny. Czasem brakuje nam jakiegoś wskaźnika a nie zawsze jest łatwo go odnaleźć. Podzielcie się swoja wiedzą. Ja sam teraz poszukuje oprocentowania Bonow 10 i 30 letnich usa. Oczywiście historycznych danych też. I niegdzie takiego prostego wykresu nie moge znaleźć. U nsa na stooq podaja jakies dziwaczne wielkosci Ale oprocentowanie nie moze wynosic 117% wiec nie wiem w czym to jest. stooq.com/q/?s=zb.f Jesli ktos wie gdzie sa historyczne...
  • Kiedyś był wątek na ten temat forum.gazeta.pl/forum/w,17007,91858458,,Elektroniczny_atak_na_banki_.html?v=2 wydawał mi się totalnie spiskowy Teraz trafiłem na to: www.youtube.com/watch?v=h4E4hr64UaE Ben raz mówi o wymianach raz o kredytach? mniej ważne istotne mi się wydaje że Ben twierdzi że wlał do systemu 500mld zielonych po to by zapewnić płynność i obnizyć oprocentowanie, jak wynika z wypowiedzi oprocentowanie jednak wzrosło o 20% to wygląda na to jakby Ben nie dolał benzyny tyl...
  • Mam pytanko do bardziej rozeznanych kolegow i kolezanek, co o tym sadzicie? Zakladajac mainstreamowa projekcje czyli stopniowe umacnianie EUR/PLN, inflacje w ryzach jest to oferta OK. "Witam Państwa, z racji trwającej od kilku miesięcy spadkowej tendencji oprocentowania Lokat bankowych ****** Bank przygotował dla klientów rozwiązanie charakteryzujące się stałą, zagwarantowaną w umowie, wysoką stopą zwrotu. Taką możliwość dają nam inwestycje w obligacje korporacyjne (obligacje emitow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się