Forum Na emigracji Polki w Stanach
ZMIEŃ
      oprocentowanie

oprocentowanie

(3 wyniki)
    • Dziewczyny poraddzcie co robic. Maz dostal dzisiaj rachunek z kardy kredytowej [b]zawsze placil [u] minimum payment 340$ a dzisiaj przyszlo 837$ [/u][/b] Zadzwonil tam i powiedziano mu ze: 1) oni staraja sie aby klient szybciej splacil karte :) 2) oprocentowanie zwroslo z 2 do 5 % 3) i oczywiscie moga mu obnizyc ale nikt mu nie daje gwarancji ze znowu pojdzie w gore Jestesmy teraz w trudnej sytulacji bo maz jest bezrobotny tylko ja zarabiam na rodzine niewielkie pieniadze i kwota...
    • Mam pytanie do tych forumowiczow ktorzy orientuja sie w pozyczkach na domy. Poradzcie mi gdzie najlepiej jest uzyskac pozyczke, bezposrednio od banku czy przez posrednikow? Oboje z mezem mamy bardzo dobra historie kredytowa, stale prace, itp., i spelniamy te wymagania ktore oni wymagaja wiec czy warto od kogos? Bylismy wlasnie w sobote u jednego znajomego ktory zalatwia pozyczki, on nam mowi ze ma lepsze oprocentowanie niz z banku i moze zalatwic nam pozyczke na bardzo dobrych war...
    • chcialabym zalozyc college fund dla dziecka, zaczelam cos szukac ale zabrnelam w slepa uliczke i nie wiem co dalej ? czy robic to samemu czy zwrocic sie do jakiejs firmy? dzieki za pomoc, anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się