Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      oprocentowanie

oprocentowanie

(5 wyników)
    • Ech, szlag mnie trafia. Właśnie będę płacić ratę za mieszkanie i przypomniało mi się, że 2 tygodnie temu podnieśli nam oprocentowanie, wrrrrrr. Kredyt we frankach, wzięty 3 lata temu.Oprocentowanie początkowe to 2.96% a teraz 5.35%. Poszaleli, wrrrrrrrrr. A w telewizji trąbili wtedy, że kredyty we frankach będą tanieć bo LIBOR czy WIBOR czy COSTAM maleją. A tu taka niespodzianka. Żeby było zabawniej to na wakacjach władowaliśmy się w drugi kredyt. To już zdążyli obniżyć oprocentowanie...
    • Mam pytanie bo kompletnie sie nie znam, a chciałabym podjąc jak najkorzystniejszą dezyzję. Dostane od mojej mamy pewna kwotę, nie dużą dla mojego dziecka. Chciałabym ją zainwestować jakoś, aby pieniądze się nie rozeszły a pracowały na siebie. Nie mam pojęcia czy lepsza lokata czy jakiegos rodzaju polisa ubezpieczeniowa. Co Wy na to ?
    • AAAA Po serii tragicznych wątków frankowych, teraz jest wątek frankowy megaszczęśliwy! HOHOHOHO, to mi Mikołaj dał prezent na Nowy Rok :) No chwalta się, ile komu spadło. Bo mi 200 franków!!!
    • Mieszkamy w jednym pokoju we trojke. Poza nami w domu mieszkaja jeszcze moi rodzice, siostra, babcia i zwierzeta :) Jest tego troche. Zaczynam miec dosyc. Chcialabym sie wyprowadzic, ale nie bardzo mam za co. Myslalam o tym, zeby kupic jakies male uzywane mieszkanie w bloku, oczywiscie na kredyt. Wynajmowac nie chce, bo to wyrzucone pieniadze. Zanim zrobie wycieczke bo bankach, moze wy mi podpowiecie jak wyglada sprawa z kredytem mieszkaniowym? Moze wlasnie splacacie taki? Jaki ba...
    • witam!!! Chcielibysmy wziąć kredyt mieszkaniowy na wymarzone cztery kąty. Ile trzeba mieć wkładu własnego, w jakiej walucie ten kredyt, czy odsetki bardzo wysokie, jakie raty miesięczne????????????? jaki bank????/ Przepraszam, ze tyle pytań zadaję, ale nie chciałabym porywać się z motyką na słońce Bardzo dziękuję za wszelkie informacje ----- mama Olci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się