Forum   otwock

otwock

(4 wyniki)
  • Witam! Jestem mamą prawie trzyletniego chłopaczka i oczekuję na narodziny drugiego (początek stycznia). Czy zagląda tu ktoś z Otwocka? Miłoby było znaleść kompanów na spacery! :-))
  • witam proszę o polecenie dobrego ortopedyego w Warszawie lub w okolicach - Otwocku , Konstancinie Dobry - uczciwy i rzetelny fachowiec. Córka ma 4 lata i szukamy prpfesjobnalisty. Dziękuję z góry za wszelkie polecenia i namiary!
  • Witajcie, mam na imię Luiza i od niedawna (tak mi sie przynajmniej wydaje bo dopiero w grudniu minie rok) mieszkam w Świdrze. Mam 13,5 miesięcznego synka Maciusia i niestety od maja tego roku po ponad 8 miesiącach "laby" musiałam wrócic do pracy. W wolnych chwilach trochę doskwiera mi samotność towarzyska , bo mój krąg znajomych w nowym miejscu zamieszkania ogranicza się jedynie do sąsiadów..... Chętnie poznałabym inne "mamusie" mieszkające w moim "sąsiedztwie" aby wspólnie chodzić na spacerk...
  • 2,5 miesięczny synek mojej koleżanki ma napięcie rąk i nóg szukam namiarów na rehabilitantkę,która mogła by mu pomóc,proszę o namiary z okolic Góra Kalwaria,Otwock,Piaseczno i okolice.Dziękuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się